Prozis L-Methionine 500 мг 60 капсулиPRZ5331
Prozis L-Methionine 500 мг 60 капсули
21.00 лв
product header
Prozis L-Methionine 500 мг 60 капсулиPRZ533

L-Methionine подобрява здравето на черния дроб


Л-метионин е участва в метаболизма на мазнините и поддържа здравето на черния дроб, предотвратявайки натрупването на мазнини. Тази аминокиселина  подпомага елиминирането на мастните вещества  които блокират артериите, особено тези  които отговарят за доставката на кръв и кислород към сърцето, бъбреците и мозъка. Можете да си доставите важната аминокиселина, чрез продукта  L-Methionine на Prozis. Тази хранителна добавка е под формата на удобни за прием капсули и ще Ви осигури всички ползи свързани с аминокиселината л-метионин.

 

 • 500 мг метионин на доза
 • Подобрява здравето на черния дроб
 • С антиоксидантен ефект
 • Детоксикира тялото
 • Подпомага дейността на сърцето
 • Подобрява храносмилането
 • Действа противовъзпалително
 • Подобрява умствената дейност


Тази аминокиселина, необходими за редица важни биохимични процеси в организма. Тя се занимава с производството на креатин, друга необходима на мускулите аминокиселина, участваща в преобразуването на мазнините в енергия. Съдържа сяра, която е важен елемент за растежа и метаболизма. Аминокиселината  помага на мускулите да се движат и да изпълняват съкращения. Тъй като повишава нивата на креатин, метионина осигурява повече енергия в мускулите, така че да сте в състояние да тренирате по-интезивно и продължително.

Аминокиселината метионин  помагат на организма ефективно да метаболизира мазнините. Това  помага за  контрола на теглото и за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания. Аминокиселината подобрява  здравето на черния дроб и изпълнява  детоксикиращи функции. Подпомага черния дроб при обработката на мазнините, което предотвратява затлъстяването този орган. Също така, има способността да увеличава нивата на  глутатион, като по този начин помага на черния дроб да неутрализира токсините.

 

 

Л-метионин действа като антиоксидант


Л-метионин унищожава  свободните радикали,  причиняващи  щети на клетките и клетъчна смърт. Аминокиселината може да помогне при  депресия, тревожност и други проблеми в настроението. Тя  регулира някои невротрансмитери в мозъка, като допамин и серотонин, които влияе на настроението и поведението. Освен всички тези ползи, приема на продукта L-Methionine стимулира  естествените имунни функции.

Начин на употреба: Приемайте 2 капсули дневно преди хранене.

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

l-methionine

 

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 30
Съставки
Л-метионин 500 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Prozis L-Methionine 500 мг 60 капсули

 • Производител: Prozis
 • Код на продукта: PRZ533
 • Наличност: В наличност
21.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359