Prozis L-Leucine Instant 100 грPRZ5311
Prozis L-Leucine Instant 100 гр
18.00 лв
product header
Prozis L-Leucine Instant 100 грPRZ531

L-Leucine Instant е със силен анаболен ефект

Бодибилдърите и атлетите със  сигурност са чували за аминокиселините и вероятно знаят, че те  са градивни елементи на белтъчните в човешкото тяло. Аминокиселините  спомагат за покачване на мускулната маса и за релеф, за възстановяването на мускулните тъкани, оказват влияние върху настроението, спомагат  храносмилането и много други.

Вижте още:

Ако се занимавате с бодибилдинг, или друг спорт, задължително трябва да приемате аминокиселинна добавка. Предлагаме Ви да опитате L-Leucine Instant на Prozis! Тази аминокиселинна хранителна добавка със съдържание на л-левцин,  стимулира растежа на чиста мускулна маса, като подобрява синтеза на протеини и има силно антикатаболно действие.

 

  • 2000 мг л-левцин на доза
  • Засилва протеиновия синтез
  • Повишава секрецията на инсулин
  • Насърчава мускулния растеж
  • С антикатаболно и анаболно действие


Л- левцин  е основна аминокиселина, използваща се за изграждане на сила, и е много важна аминокиселина с разклонена верига. Всъщност, ефектът на аминокиселината като анаболен сигнализиращ активатор е тестван и доказан от някои световно известни университети. Тъй като този продукт съдържа въпросната аминокиселина, той със сигурност ще помогне за повишаване на протеиновия синтез в тялото Ви. Това означава по-добро протеиново захранване на мускулите Ви, а от там и интензивен мускулен растеж. Тази аминокиселина също така ще предпази вашите мускули след тренировката, от настъпването на катаболни процеси, които водят до мускулно разграждане.

Л-левцинът  е аминокиселина, която вашето тяло не може да синтезира. Ето защо, е необходимо да я приемате допълнително. Тя не само съдейства за растежа  на вашите мускули, а спомага  за изграждането и укрепването на костите, кожата и мускулната тъкан, и стимулира синтеза на аминокиселината глутамин. Въпросната аминокиселина доказано превъзхожда другите аминокиселини, по отношение на   предизвикването на инсулинова реакция. Той създава предпоставки  за удължено отделяне на инсулин, което пък води до  по-висок инсулинов анаболен ефект върху тялото.

 

 

Л-левцин доставя допълнителна енергия на тялото


Левцин също така, е една от най-важните BCAA аминокиселини, когато става въпрос за  производство на енергия в тялото. Много проведени  проучвания доказват, че приблизително 90% от аминокиселината в храната се използва от тялото за генериране на енергия. Това означава, че ако допуснете недостига й, резултатите от вашите тренировки ще са силно ограничени. Можете да сте сигурни че си набавяте достатъчно от тази аминокиселина, чрез приема на L-Leucine Instant. Тази добавка значително ще увеличи производството на енергия в тялото Ви, за по-ефективни тренировки.

Начин на употреба: Смесете 2 - 3 грама с вода или плодов сок и приемайте два пъти дневно на празен стомах, 45 минути преди и след тренировка. В почивните дни, приемайте по 1 доза.

Разфасовка: 100 грама

Състав:

prozis_l_leucine_g_sf

 

Дозировка
Доза 2-3 g
Съставки
Л-левцин 2000 mg
4 Prozis L-Leucine Instant 100 гр
Комбинирам този leucine със hyper mass на марката biotech и съм доволен от резултата, който получавам за ограничения бюджет с, който разполагам.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Prozis L-Leucine Instant 100 гр

  • Производител: Prozis
  • Код на продукта: PRZ531
  • Наличност: В наличност
18.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359