Prozis L-Glutamine 300 грPRZ5401
Prozis L-Glutamine 300 гр
26.99 лв
product header
Prozis L-Glutamine 300 грPRZ540

L-Glutamine има силен антикатаболен ефект

Ако се занимавате с бодибилдинг, или сте активно трениращ спортист, имате нужда от аминокиселината л-глутамин. Всъщност, глутаминовите добавки са едни от най-важните са бодибилдърите. Това е така, защото това е най-често срещаната аминокиселина в човешкото тяло.

Вижте още:

Ако не го приемате допълнително, вашите мускули са изложени на риск от катаболни процеси. За да не се случи това, вземете продукта  L-Glutamine на Prozis, който ще Ви осигури 5000 милиграма от важната аминокиселина глутамин във всяка доза.

  • 5000 мг глутамин на доза
  • Силен антикатаболен ефект
  • Съдейства за пълноценното възстановяване
  • Подпомага мускулния растеж
  • Увеличава синтеза на хормона на растежа
  • Поддържа положителен азотен баланс
  • Стимулира имунната система


Глутаминът съставлява около  60% от свободния аминокиселинен запас в скелетната мускулатура и повече от 20% от всички  циркулиращи аминокиселини. Поддържането на високи глутаминови нива е тялото Ви е много важно, защото предпазва от  мускулно разграждане и съхранява непокътната  мускулната  маса. Дефицитът на аминокиселината води до това, че тъканите нуждаещи се от него "посягат" на запазите  в мускулите. С няколко думи, въпросната аминокиселина запазва мускулната маса която сте постигнали и ускорява възстановяването на тъканите претърпели  травми след интензивните  тренировки.

L-Glutamine  е продукт, който съдейства за повишаване на  силата  и мускулната  маса, за постигане на релеф и за максимално възстановяване.  Тъй като глутамина е имуномодулатор, приема на продукта ще подсили устойчивостта на вашия организъм, не само към изморителните тренировки, но и към отрицателните външни фактори. Ако зареждате тялото си с глутамин, чрез приема на този продукт, ще сте спокойни че мускулите Ви ще са защитени от разграждане.

 

 

Л-глутамин е аминокиселина, която стимулира имунната система


Добавките с  Л-глутамин, каквато е и L-Glutamine, се препоръчват за лечение на депресия, раздразнителност, стомашно-чревни проблеми, както и за насърчаване на освобождаването на растежния  хормон, и за повишаване на мускулния  растеж и възстановяване след тренировка. Много спортисти  приемат допълнително аминокиселината, за безопасно и естествено  повишаване на  ефективността на своите тренировки, както и за да се предпазят  от претрениране или травми.

Начин на употреба: Приемайте 1 доза, 2-3 пъти дневно.

Разфасовка: 300 грама

 

 

Дозировка
Доза 5.0 g
Съставки
Л-глутамин 5000 mg
5 Prozis L-Glutamine 300 гр
Добрата тренировка винаги завършва с добро възстановяване. А какво по-добро възстановяване от един качествен глутамин на марката prozis
Напишете отзив
    Лош           Добър

Prozis L-Glutamine 300 гр

  • Производител: Prozis
  • Код на продукта: PRZ540
  • Наличност: В наличност
26.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359