Prozis L-Citrulline 150 грPRZ5281
Prozis L-Citrulline 150 гр
32.00 лв
product header
Prozis L-Citrulline 150 грPRZ528

 L-Citrulline намалява умората и стреса


Аминокиселините играят важна роля в обмяната на веществата, и  служат като градивни елементи на  протеините. Протеините  контролира почти всички  дейности във вашите клетки, което прави аминокиселините жизненоважни за живота. От 20-те аминокиселини, които съществуват, тялото Ви е в състояние да произвежда  само половината и трябва да получи останалата част от храната, или чрез хранителни добавки. Представяме Ви продукта L-Citrulline на Prozis, който може да Ви достави аминокиселината цитрулин, под формата на 100% чист прах.

 

  • Повишава енергията в тялото
  • Подобрява азотния баланс
  • Регулира метаболизма на тялото
  • Поддържа сърдечно – съдовата система
  • Стимулира имунната система
  • Понижава умората и стреса


Цитролин е неесенциална аминокиселина, която трябва да си набавяте чрез храната. Диетата на повечето хора обаче, определено не изобилства от тази важна аминокиселина. Точно тук, на помощ идва продукта  L-Citrulline. Аминокиселината може да помогне за предпазване и лечение на диабет, болестта на Алцхаймер, както и деменция. Освен това, може да намали високото кръвно налягане, помага за разширяване на  артериите и увеличава кръвния поток  в тялото. Заради тези свойства на цитрулина, продукта L-Citrulline се счита за средство подобряващо здравето на сърдечно – съдовата система.

 

 

Л-цитрулин стимулира имунната система


Цитрулин също така може да повиши издръжливостта, особено на хората занимаващи се със спорт. Аминокиселината  всъщност забавя точката, в която вашите мускули се уморяват, а Вие се чувствате  или слаби. Ето защо,от  добавката L-Citrulline могат да се възползват активно трениращите от Вас. Това е аминокиселина, която стимулира имунната система, като по този начин повишава устойчивостта на организма към инфекции и болести. Тя повишава и енергията в тялото, а приемайки L-Citrulline, Вие ще се чувствате енергични и жизнени. Продукта може да помогне да победите и хроничната умора!

Начин на употреба: Приемайте 1-2 дози от 2 до 3 пъти дневно между храненията си.

Разфасовка: 150 грама

Състав:

l-citrulline

 

Дозировка
Доза 2 g
Дози в опаковка 75
Съставки
Л-цитрулин 2000 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Prozis L-Citrulline 150 гр

  • Производител: Prozis
  • Код на продукта: PRZ528
  • Наличност: В наличност
32.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359