Prozis L-Carnitine 1100 946 млSRZ5271
Prozis L-Carnitine 1100 946 мл
42.00 лв
product header
Prozis L-Carnitine 1100 946 млSRZ527

L-Carnitine 1100 е в течна форма за максимално усвояване


Ако търсите сигурен начин да се отървете от излишните мазнини, трябва да опитате л-карнитин! Представяме Ви продуктка L-Carnitine 1100 на Prozis, който ще Ви достави тази аминокиселина , под формата на течност. Формулата е в течен вариант, защото по този начин, тялото Ви ще усвои полезните му съставки бързо и лесно. Така, тялото  Ви ще получат светкавично, екстремен прилив на енергия, като едновременно с това ще изгаряте мазнините още по-бързо. Допълнителната енергия, която този продукт Ви дава, ще увеличи издръжливостта и силата Ви. Благодарение на този суплемент, Вие също така ще си осигурите грижа за здравето на сърцето .

 

  • 1100 мг л-карнитин на доза
  • Течна формула
  • Максимално усвояване
  • Обогатен с витамин В5
  • Изгаря излишните мазнини


Човешкият организъм синтезира Л-карнитин, чрез метаболитното  превръщане на аминокиселините  лизин и метионин (в присъствието на някои витамини и минерали). За първи път, аминокиселината е изолирана от мускулна тъкан, а също е установена ключовата й роля в метаболизма на мазнините. Основната функция на аминокиселината се свързва с отслабването, но същност  в организма тя е  транспортна .

Тя се свързва с молекулите на  мастните  киселини и осигурява транспортирането им   през клетъчната мембрана, която по принцип е непропусклива. След това, мастните киселини достигат до   енергийните депа на клетката-митохондриите. На това място, мастните киселини се изгарят за енергия. Л-карнитина изпълнява и много други функции в човешкото тяло - той взема активно участие  в метаболизма на аминокиселините с разклонена верига (ВСАА), а също така е и мощен антиоксидант, който  забавя процесите на стареене.

 

 

Л-Карнитин засилва изгарянето на излишните мазнини


Оказва грижа и помощ на  костите, като подобрява тяхната структурна плътност и тяхната здравина. Освен това, той е полезен за сърдечно-съдовата система, тъй като подобрява дейността на сърцето и възпрепятства натрупванията на мастни отлагания по него, и други важни органи. Не на последно място, Л-карнитина  подобрява снабдяването на мускулатурата с кислород, стимулира мозъчната дейност подобрява качеството на сперматозоидите при мъжете. Всичко това получавате с продукта L-Carnitine 1100!

Начин на употреба: Приемайте по 1 доза, 30 минути преди тренировка.

Разфасовка: 946 милилитра

Състав:

prozis-liquid-carni-syd

 

Дозировка
Доза 15 ml
Дози в опаковка 63
Съставки
Витамин В5 10 mg
Л-карнитин 1100 mg
4 Prozis L-Carnitine 1100 946 мл
Качеството е на ниво и цената е добра особено като се има в предвит че е почти литър.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Prozis L-Carnitine 1100 946 мл

  • Производител: Prozis
  • Код на продукта: SRZ527
  • Наличност: В наличност
42.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359