Prozis L-Arginine L-Ornithine L-Lysine 120 капсулиPRZ5261
Prozis L-Arginine L-Ornithine L-Lysine 120 капсули
24.99 лв
product header
Prozis L-Arginine L-Ornithine L-Lysine 120 капсулиPRZ526

L-Arginine L-Ornithine L-Lysine подпомага възстановяването

 Аминокиселинните добавки са все по-търсени и предпочитани от атлетите, заради положителните  ефекти върху спортните постижения. Представяме Ви продукта L-Arginine L-Ornithine L-Lysine на Prozis, който съдържа три от важните аминокиселини – л-аргинин, л-орнитин и л-лизин.

Вижте още:

Тази аминокиселинна добавка се отличава с висока ефективност, по отношение повишаване синтеза на хормона на растежа, увеличаване чистата мускулна маса и подпомагане възстановяването след физическо натоварване.

 • Повишава синтез на растежния хормон
 • Увеличава  мускулния растеж
 • Подобрява  възстановяването
 • Повишава енергийните нива
 • Подобрява издръжливостта
 • Редуцира излишните мазнини
 • Понижава лошия холестерол в кръвта
 • Действа антикатаболно


L-Arginine L-Ornithine L-Lysine осигурява аминокиселината аргинин, която е свързана с   повишаване на кръвния поток и увеличаване на секрецията на растежния хормон. Повечето бодибилдъри знаят за връзката  между аргинин и производството на  азотен оксид. Аргинин всъщност е прекусор на азотния оксид, който предизвиква повишен приток на кръв, включително към мускулите. По този начин мускулите получават повече кислород и хранителни мещества.  Нарастването на притока на кръв и допълнителната секреция на  растежния  хормон, подпомагат увеличаването на мускулната маса.

Формулата включва и аминокиселината лизин. Тя е една от осемте незаменими аминокиселини – градивен  елемент на протеините. Като градивен елемент на протеините, лизин е от полза за атлетите, тъй като допринася за растежа на мускулите. Аминокиселината лизин е свързана с  производството на карнитин - вещество, което превръща мастните киселини в енергия и понижава нивата на LDL (лошия холестерол) в кръвта. Лизин е важна аминокиселина за атлетите, защото подпомага и ускорява възстановяването след тренировка. Тя също така осигурява положителен азотен баланс, с което подпомага мускулния растеж.

 

 

L-Arginine L-Ornithine L-Lysine повишава синтеза на растежния хормон


В състава на продукта L-Arginine L-Ornithine L-Lysine, влиза и аминокиселината орнитин. Тя също е от полза за бодибилдърите, тъй като намалява катаболото разграждане на мускулите и подобрява тяхното внъзстановяване. Орнитин предпазва от настъпването на травми, по време на тежко физическо натоварване. Аминокиселината също така подобрява здравето на черния дроб и стимулира имунната система.

Начин на употреба: Приемайте по 4 капсули 1 път дневно преди лягане.

Разфасовка: 120 капсули

Състав:

prozis_l_arginine_l_ornitine_l_lysine_sf

 

Дозировка
Доза 4 капсули
Дози в опаковка 30
Съставки
Л-аргинин 800 mg
Л-лизин 800 mg
Л-орнитин 800 mg
4 Prozis L-Arginine L-Ornithine L-Lysine 120 капсули
Страхотен набор от изключително важни аминокиселини, които доказано повишават нивата на растежния хормон. В началото ме възстановяваха само, но при по-продължителен прием се усеща положителния ефект върху растежния хормон.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Prozis L-Arginine L-Ornithine L-Lysine 120 капсули

 • Производител: Prozis
 • Код на продукта: PRZ526
 • Наличност: В наличност
24.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359