Prozis HMB 3000 мг 180 таблеткиPRZ5211
Prozis HMB 3000 мг 180 таблетки
25.00 лв
product header
Prozis HMB 3000 мг 180 таблеткиPRZ521

HMB е силен антикатаболен агент

При тренировка или стрес, вашето тяло активира процес на разграждане на мускулен протеин. За да предпази от това, защитния Ви механизъм започва да произвежда бета-хидрокси-метилбутират. Неговата роля е да  защитава мускулния протеин и да  пренасочва изразходването  на енергия към мастните депа, което пък подпомага намаляването на излишните мазнини.

Вижте още:

Представяме Ви продукта HMB на Prozis, който е предназначен за хора, търсещи начин да постигнат  стройно и мускулесто тяло. Приемът на добавката в подходящи количества, помага за ускоряване на възстановяването Ви след тренировка, подобрява усвояването на протеините и стимулира повишаването на чистата мускулна маса.

3000 мг НМВ на доза

  • Има антикатаболно действие
  • Съдейства за намаляване на излишните мазнини
  • Помага за изграждането на повече чиста мускулна маса
  • Ускорява  възстановяването


HMB (Beta-хидрокси бета-метилбутират) е известно със действието си в подкрепа на способността на организма да намалява разграждането  на протеин и всякаква евентуална повреда на мускулните клетки по време на интензивни тренировки. Това е естествено  съединение, произвеждано в човешкото тяло. То се получава от аминокиселината с  разклонена верига L-левцин. Всъщност, механизмът  чрез който съединението активира  мускулната функция все още е неизвестен. Ясно е, че може да инхибира разграждането на белтъците по време на физическо натоварване и стрес.

Според проучванията, HMB  макар и не толкова ефективен  колкото левцин в изграждането на мускулите, е значително по-ефективен в превенцията на мускулния  разпад. Ето защо, съединението е известно главно като антикатаболен агент. Има способността значително да  увеличава чистата мускулна маса и издържливостта на атлетите. Съединението също така  има положителен ефект върху силата и възстановяването, а и намалява мускулната болка по време, и след тренировката. То е един от най-мощните агенти, когато става въпрос за намаляване на подкожните мазнини и подчертаване на мускулите.

 

 

HMB е производно на аминокиселината левцин


Освен всичко това, съединението има способността да понижава лошия холестерол и  кръвното  налягане. Тези положителни ефекти  предполагат, че HMB може да се окаже полезен инструмент за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания и инсулт. Връщайки се отново към спорта можем да заключим, че продукта HMB е едно точно попадение за всеки атлет. Ако искате бързо възстановяване и защита от мускулен разпад, не се колебайте, а вземете този продукт!

Начин на употреба: Приемайте 1 доза преди тренировка и 1 доза веднага след тренировка.

Разфасовка: 180 таблетки

Състав:

prozis_hmb_sf

 

Дозировка
Доза 6 таблетки
Дози в опаковка 30
Съставки
HMB 3000 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Prozis HMB 3000 мг 180 таблетки

  • Производител: Prozis
  • Код на продукта: PRZ521
  • Наличност: В наличност
25.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359