Prozis Diet Fat Burner 60 капсули PRZ5161
Prozis Diet Fat Burner 60 капсули
29.00 лв
product header
Prozis Diet Fat Burner 60 капсули PRZ516

Prozis Diet Fat Burner няма да остави никакъв шанс на мазнините ви!
Prozis Diet Fat Burner съдържа безопасни и доказано ефективни съставки, за да ви помогне в борбата с мазнините.

Тренирайки редовно и следвайки режима си на хранене, Фет бърнъра на Prozis ще ви тласне стъпка по-напред към желаната цел. Не давайте почивка на опоритите мазнини, само така ще спечелите тази битка.
Prozis Diet Fat Burner се отличава с перфектно балансиран състав, действащ синергично и по предназначение. С безопасни, но мощни и доказани съставки за интензивно горене на мазнините.

Фет Бърнъра на Prozis обединява в състава си чист кофеин, екстракт от зелен чай и екстракт от зелено кафе, за максимално термогенно действие. Повишената термогенеза увеличава способността на тялото ни да гори калории, което води до по-засилено горене на мазнините.

В състава му влизат и други два природни екстракта, с доказан ефект върху топенето на мазнините и контрола на апетита - Малинови кетони и Гарциния Камбоджа. Добавен е и ацетил л-карнитин, една от най-популярните добавки за преобразуване на мазнините в енергия. 

За да бъде напълно завършена формулата е добавен и Bioperine® - патентована формула на екстракт от черен пипер. Той увеличава бионаличността на други хранителни вещества и увеличава ефективността на останалите съставки в продукта. Добавения витамин B6 помага за поддържането на нормална обмяна на белтъчния синтез.

Начин на прием: Приемете 2 капсули преди тренировка или сутрин преди закуска. За хора чувствителни към стимуланти е добре да приемат продукта не по-късно от 16:00ч.

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 30
Съставки
Ацетил Л-карнитин 133 mg
Биоперин 3.30 mg
Витамин В6 3.30 mg
Екстракт от гарциния 166 mg
Зелен чай листа 100 mg
Зелено кафе 100 mg
Кофеин 266 mg
Малинови кетони 166 mg
4 Prozis Diet Fat Burner 60 капсули
Интересна комбинация, ще я опитам.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Prozis Diet Fat Burner 60 капсули

  • Производител: Prozis
  • Код на продукта: PRZ516
  • Наличност: В наличност
29.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359