Prozis D-Aspartic Acid 1500 мг 60 капсулиPRZ5131
Prozis D-Aspartic Acid 1500 мг 60 капсули
26.00 лв
product header
Prozis D-Aspartic Acid 1500 мг 60 капсулиPRZ513

D-Aspartic Acid повишава енергията в тялото


Много атлети прекарват дълго време в търсене на средство за по-бърз мускулен растеж. Решението е само да повишите нивата на тестостерон в тялото си! Но не с хормонални добавки, а използвайки възможностите на собственото си тяло! Представяме Ви продукта D-Aspartic Acid на Prozis. Това е перфектният продукт две в едно-Азотен буустер и Тестостерон буустер! Той стимулира  съдоразширяването, лутеинизиращия хормон и свободния тестостерон. Намалява изразходването на кислород. Повишава свиваемостта на мускулите. Главната активна съставка в продукта е Д-аспарагиновата киселина.

 

  • Повишава производството на тестостерон
  • Увеличава енергийните нива
  • Подобрява структурата на тялото
  • Повишава силата и издържливостта


При мъжете  след 35 годишна възраст,  започват да се  понижават  нивата на тестостерон, което води до по-ниско либидо, повишени нива на телесни мазнини, проблеми със съня, понижена способност за възстановяване, и понижена способност за изграждане на мускулна маса. Приемът на добавка с DAA, каквато е D-Aspartic Acid, кара тялото да произвежда повече тестостерон,  и помага да се отървете от посочените по-горе симптоми. Решаващият предимство на D-аспарагиновата  киселина е, че подпомага производството на тестостерон от самото тяло.

Това съединение увеличава естественото производство на тестостерон, чрез увеличаване на освобождаването на гонадотропин и лутеинизиращ хормон. То задейства освобождаването на GnRH (гонадотропин-освобождаващия хормон), който информира  хипофизата, че концентрацията на тестостерон в кръвта намалява. Важно е да се отбележи, че  DAA действа по два начина. От една страна, тя стимулира хипофизата да секретира лутеинизиращ хормон (LH), който пък  стимулира синтеза на тестостерон в тестисите. От друга страна, тя има пряко действие  върху Лайдиговите клетки, подобрявайки стероидогенезния процес.

 

 

D-Aspartic Acid подобрява либидото


Повишените нива на тестостерон, предизвикани от DAA, позволяват повишаване на  сексуалната активност и мускулния растеж. В качеството си на мъжкия полов хормон, тестостерона  подобрява либидото и качеството на ерекцията, засилва устойчивостта на организма, и подобрява неговото възстановяване след натоварване. Чрез повишаване нивото на тестостерон,  D-Aspartic Acid прави вашите тренировки по-ефективни и Ви помага да  изградите мускули.

Начин на употреба: Като хранителна добавка приемайте 1 доза от 2 капсули дневно.

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

prozis-daspartic-syd

 

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 30
Съставки
Д-аспарагинова киселина 1500 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Prozis D-Aspartic Acid 1500 мг 60 капсули

  • Производител: Prozis
  • Код на продукта: PRZ513
  • Наличност: В наличност
26.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359