Prozis Creatine Monohydrate Creapure 100 грPRZ5091
Prozis Creatine Monohydrate Creapure 100 гр
12.00 лв
product header
Prozis Creatine Monohydrate Creapure 100 грPRZ509

Креатинът може да доведе до увеличаване на чистата мускулна маса, подобряване на производителността на тренировката, подобряване на силата и мощта. Той също така предлага терапевтични ползи, включително предотвратяване на изчерпване на ATP, стимулиране синтеза на протеини и увеличаване на клетъчните обеми.
Креатин монохидрат е най-силно изследваната и тестваната във времето хранителна добавка в света.

Приемът на Креатинът води до подобряване на концентрацията, по-висока издръжливост, и по-бързо възстановяване.Creapure ® е първокласна марка на креатин в световен мащаб. Creapure ® е уникална в начина, по който тя се пречиства, за да се елиминират потенциално вредните примеси, които често се срещат в други креатинови продукти. .

Микронизиран креатин се произвежда чрез процес, който разгражда креатиновите молекули в по-малки частици. Микронизираният креатин се разтваря изключително добре в течност, тъй като се абсорбира бързо в храносмилателната система.

Начин на употреба: Приемайте по една чаена лъжичка (5 г) микронизиран креатин монохидрат след тренировка, разтворени в 240 мл. вода или в любимата си напитка.

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

Prozis Creatine Monohydrate Creapure 100 гр

  • Производител: Prozis
  • Код на продукта: PRZ509
  • Наличност: В наличност
12.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359