Prozis Creapure Creatine Monohydrate 300 грPRZ54691
Prozis Creapure Creatine Monohydrate 300 гр
24.99 лв
product header
Prozis Creapure Creatine Monohydrate 300 грPRZ5469

Креатинът може да доведе до печалба в чистата мускулна маса, подобряване на производителността на тренировката, подобряване на силата и мощта. Той също така предлага терапевтични ползи, включително предотвратяване на изчерпване на ATP, стимулиране синтеза на протеини и увеличаване на клетъчните обеми.
Креатин монохидрат е най-силно изследваната и тестваната във времето хранителна добавка в света.

Приемът на Креатинът води до подобряване на концентрацията, по-висока издръжливост, и по-бързо възстановяване.Creapure ® е първокласна марка на креатин в световен мащаб. Creapure ® е уникална в начина, по който тя се пречиства, за да се елиминират потенциално вредните примеси, които често се срещат в други креатинови продукти. .
Микронизиран креатин се произвежда чрез процес, който разгражда креатиновите молекули в по-малки частици. Микронизираният креатин се разтваря изключително добре в течност, тъй като се абсорбира бързо в храносмилателната система.

Начин на употреба: Приемайте по една чаена лъжичка (5 г) микронизиран креатин монохидрат след тренировка, разтворени в 240 мл на вода или в любимата си напитка.

 

Дозировка
Доза 5 г.
Дози в опаковка 100
Съставки
Креатин монохидрат 5000 мг.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Prozis Creapure Creatine Monohydrate 300 гр

  • Производител: Prozis
  • Код на продукта: PRZ5469
  • Наличност: В наличност
24.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359