Prozis BCAA 2000 200 таблеткиPRZ4941
Prozis BCAA 2000 200 таблетки
30.00 лв
product header
Prozis BCAA 2000 200 таблеткиPRZ494

BCAA 2000 възстановява мускулите и ги предпазва от разграждане


Аминокиселините с разклонена верига, са жизнено важни и крайно необходими за изграждане на вашите мускули. Това е така, защото те са единствените аминокиселини, които не се преработват в черния дроб, а се транспортират от кръвта директно в мускулните клетки. Тези аминокиселини трудно могат да се набавя то храната, и атлетите се обръщат към добавките.  Представяме Ви продукта BCAA 2000 на Prozis съдържа и BCAA в съотношение 2:1:1. Когато тренирате интензивно, аминокиселините с разклонена верига в мускулите Ви се разрушават, поради което Ви е нужна добавка като BCAA 2000! С нейния прием, ще компенсирате недостига на аминокиселини с разклонена верига. Една от главните функции на BCAA аминокиселините е, да подпомогне  възстановяването на мускулите след тренировката.

 

  • Съдържа ВСАА в съотношение 2:1:1
  • Ускорява възстановяването на мускулите
  • Предпазва от катаболно увреждане на мускулите
  • Премахва чувството на умора


Когато става въпрос за аминокиселини с разклонена верига, това се отнася до трите аминокиселини Левцин, Изолевцин и Валин.Те са специални, защото се метаболизират в мускулите Ви, вместо в черния дроб. Така се използват точно където трябва, за изграждането на нови протеини, или за енергия. По този начин, BCAA 2000 ще Ви помогнат да изградите мускули и да ги предпазите от катаболно разграждане.

След  всяка интензивна тренировка, тялото обикновено е в катаболно състояние. Това може да хвърли вашите усилия на вятъра, ако не реагирате адекватно! Това е мястото, където на помощ  идват аминокиселините с разклонена верига. Аминокиселините с разклонена верига и  най-вече левцин,  имат изключителни  анаболни свойства.  Заедно със стимулиране на синтеза на мускулния протеин, те също така активират хормона,  отговорен за регулирането на клетъчния растеж.

 

 

BCAA аминокиселините се метаболизират в мускулите


Тъй като съдържа BCAA аминокиселините, този продукт ще съхрани мускулите Ви, тъй като благодарение на аминокиселините с разклонена верига, мускулния катаболизъм ще бъде сведен до минимум. Aминокиселините във формулата на BCAA 2000 ще Ви осигурят  по-бързо и ефективно възстановяване между  тренировките, което също е много важно, ако искате да постигате оптимални  резултати.

Начин на употреба: Приемайте една доза от 2 табл. три пъти дневно - една доза сутрин, една преди и една веднага след тренировка.

Разфасовка: 200 таблетки

Състав:

bcaa-2000-syd

 

Дозировка
Доза 4 таблетки
Дози в опаковка 50
Съставки
Валин 0,50 g
Витамин В2 2,01 mg
Витамин В6 1,61 mg
Изолевцин 0,50 g
Левцин 0,99 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Prozis BCAA 2000 200 таблетки

  • Производител: Prozis
  • Код на продукта: PRZ494
  • Наличност: В наличност
30.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359