Prozis Acetyl L-Carnitine 60 капсулиPRZ4921
Prozis Acetyl L-Carnitine 60 капсули
24.00 лв
Prozis Acetyl L-Carnitine 60 капсулиPRZ492

Acetyl L-Carnitine подпомага горенето на излишните мазнини


Когато спазвате нискокалорична диета, много често страдате от недостиг на енергия, бързо изморяване, спад на възможността за концентрация. Това не е добре, особено ако спортувате или ежедневието Ви е натоварено. Може ли добавка за отслабване, освен да подпомогне редуцирането на теглото, да реши тези проблеми? Да, може. Представяме Ви Acetyl L-Carnitine (Alcar) на Prozis. Това е продукт за отслабване, на основата на ацетилирана форма на л-карнитин.

Предимства:

  • 500 мг Alcar на капсула
  • Стимулира изгарянето на излишните мазнини
  • Засилва метаболизма
  • Увеличава концентрацията
  • Повишава издържливостта
  • Осигурява допълнителна енергия


Ацетил-L-карнитин, известен също като Alcar е добре изследвано съединение. Под формата на хранителна добавка, той се използва, за да се осигури по-бионалична форма на л-карнитин, който всъщност е производно на аминокиселината лизин. Л-карнитин се произвежда естествено в организма, чрез черния дроб и бъбреците, а след това се транспортира към други тъкани, като мозъка и сърцето. Подобно на л-карнитин, ацетилираната му форма действа, като антиоксидант и стимулира производството на глутатион, който неутрализира свободните радикали в тялото.

Хранителната добавка подпомага мозъчните функции и работи, като невротрансмитер. В ацетилираната си форма, л-карнитин безпроблемно преминава кръвно-мозъчната бариера. Благодарение на това, Вие ще сте предпазени от понижаване на нивата на тестостерона след края на тренировката. Също така, приемайки този продукт, Вие ще се радвате на по-добра концентрация и остър фокус, за да бъдат тренировките Ви още по-резултатни. Всички знаете, че съня е от решаващо значение за всеки атлет. Благодарение на това съединение, Вашият сън ще се подобри, което ще ускори възстановителните процеси.
 

Acetyl L-Carnitine подпомага умствената дейност и енергизира


Може би най-известната и ценена функция на Л-карнитин е способността му да съдейства за намаляване на телесното тегло. Ацетил Л-карнитин помага при метаболизирането на храната, а също така транспортира мазнините до митохондриите. Всичко това подобрява енергийните нива в тялото. Ето защо, ако приемате продукта Acetyl L-Carnitine, особено когато тренирате, можете да си осигурите не само ефективно отслабване и бързо възстановяване, но и редица други ползи за здравето.

Вземете сега и опитайте най-доброто средство за отслабване!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799!

Начин на употреба: Приемайте 1 капсула, 15-30 мин. преди тренировка.

Опаковка: 60 капсули

Състав:

prozis-acetyl-syd

Напишете отзив

    Лош           Добър

Prozis Acetyl L-Carnitine 60 капсули

  • Производител: Prozis
  • Код на продукта: PRZ492
  • Наличност: В наличност
  • 24.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359