Prozis 100% Whey Prime Neutral Flavour 900 грProzis 100% Whey Prime Neutral Flavour 900 гр1
Prozis 100% Whey Prime Neutral Flavour 900 гр
49.00 лв
product header
Prozis 100% Whey Prime Neutral Flavour 900 грProzis 100% Whey Prime Neutral Flavour 900 гр

100% Whey Prime Neutral Flavour съдържа 80% протеин в доза


Мускулната тъкан непрекъснато се регенерира, което става с помощта на протеините. За да бъде възможен  този ремонт, трябва да поддържате положителен протеинов баланс. Когато мускулите Ви изпитват дефицит на протеини, започват  катаболни процеси. Тъй като тялото Ви не разполага с необходимото количество протеини за ремонт, то започва да използва мускулните протеини за тази цел.

 

 

 

 

 В допълнение, други жизнено важни телесни функции са изложени на риск, като например регулиране на хормоните. Това са  причините, поради които бодибилдърите и атлетите се нуждаят от повече протеини, под формата на протеинова добавка. 100% Whey Prime Neutral Flavour на Prozis е протеинова смес от суроватъчен протеин коцентрат, суроватъчен протеин изолат, млечен протеин концентрат, млечен протеин хидролизат и хидролизирана суроватка. Продукта е с неутрален натурален вкус.

 

  • Смес от висококачествени протеини
  • Осигурява 20 грама протеин във всяка доза
  • С креатин монохидрат
  • С л-аланин
  • С BCAA и Глутамин
  • С неутрален вкус


100% Whey Prime Neutral Flavour осигурява на тялото бързо усвояващият се суроватъчен протеин. Суроватъчния протеин е отличен, пълноценен  източник на протеин, който осигурява  всички незаменими аминокиселини. Той също така съдържа адекватни  количества  несъществени аминокиселини. Този протеин ще Ви достави важните BCAA-аминокиселини с разклонена верига. Тъй като се усвоява бързо, суроватъчния протеин в продукта се използва максимално ефективно от тялото.

100% Whey Prime Neutral Flavour също така съдържа  млечен протеин, който се усвоява бавно, като по този начин доставя на мускулите аминокиселини, за продължителен период от време. Млечния протеин също се има отличен аминокиселинен  профил. За него е характерно особено високо съдържание на ВСАА. Млечния протеин , също както и суроватъчния, подпомага бързото възстановяване и мускулния растеж. Този вид протеин стимулира  имунната система и намалява високото кръвно налягане.

 

 

100% Whey Prime Neutral Flavour е с богат аминокиселинен профил


Млечния  протеин представлява смес от суроватъчен протеин и казеин, който е богат на аминокиселини и калций. Този протеин се усвоява  бавно и е подходящ за приемане при липса на високоенергийна храна за дълъг период от време. Формулата на 100% Whey Prime Neutral Flavour е допълнително подсилена с  незаменимите аминокиселини BCAA - левцин , изолевцин и валин, които са важни за всеки бодибилдър и спортист. Тези аминокиселини са определящ фактор за растежа на мускулите и правилното им възстановяване след тренировка.

Начин на употреба: В зависимост от личните ви нужди приемайте 1 доза (30 гр. ) от продукта 2-3 пъти дневно - сутрин, след тренировка и вечер преди лягане.

Разфасовка: 900 грама

Състав:

whey prime

 

Дозировка
Доза 30 g
Съставки
Въглехидрати 2.40 g
Енергийна стойност 90.50 kcal
Захари 1.80 g
Креатин монохидрат 1.25 g
Мазнини 1.10 g
Наситени мазнини 0.45 g
Протеини 20 g
Сол 0.11 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Prozis 100% Whey Prime Neutral Flavour 900 гр

  • Производител: Prozis
  • Код на продукта: Prozis 100% Whey Prime Neutral Flavour 900 гр
  • Наличност: В наличност
49.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359