Scitec ProMix 7000 грProMix 7000гр1
Scitec ProMix 7000 гр
211.00 лв
product header
Scitec ProMix 7000 грProMix 7000гр

Повишаването на дневния прием на протеини, в комбинация с интензивните тренировки, съдейства за увеличаване на чистата мускулна маса. Мускулната тъкан непрекъснато се регенерира, което става с помощта на протеините. За да бъде възможен  този ремонт, трябва да поддържате положителен протеинов баланс. Когато мускулите Ви изпитват дефицит на протеини, започват  катаболни процеси. Тъй като тялото Ви не разполага с необходимото количество протеини за ремонт, то започва да използва мускулните протеини за тази цел. В допълнение, други жизнено важни телесни функции са изложени на риск, като например регулиране на хормоните. Това са  причините, поради които бодибилдърите и атлетите се нуждаят от повече протеини, под формата на протеинова добавка. ProMix на SCITEC Nutrition е висококачествен протеин, съдържащ 3 вида протеина-суроватъчен протеин, казеин и соев изолат в съотношение 1/3.

Основни характеристики на ProMix:

  • Съдържа 3 бързо, бавно и средно бързо усвоими протеина
  • Осигурява 20 грама протеин във всяка доза
  • Отлично средство за мускулен растеж
  • Подпомага перфектното възстановяване
  • Максимална бионаличност


ProMix осигурява на тялото бързо усвояващият се суроватъчен протеин. Суроватъчния протеин е отличен, пълноценен  източник на протеин, който осигурява  всички незаменими аминокиселини. Той също така съдържа адекватни  количества  несъществени аминокиселини. Този протеин ще Ви достави важните BCAA-аминокиселини с разклонена верига. Тъй като се усвоява бързо, суроватъчния протеин  се използва максимално ефективно от тялото. Суроватъчния протеин във формулата на ProMix, освен че подпомага мускулния растеж, редуцира мазнините и лошия хорестерол.

Формулата на ProMix включва казеин. Казеина е протеин, който се предпочита от много бодибилдъри, защо има редки и полезни качества. При неговия прием, казеина създава гел в стомаха, благодарение на което аминокиселините в него се освобождават бавно в кръвния  поток. Тъй като този процес може да продължи няколко часа, задържането на азот  се засилва. От всички видове протеинови източници, казеина съдържа най-големи количества от аминокиселината глутамин. Тя е жизненоважна за изграждането на мускулна маса и за стимулирането на имунната система.

Състава на ProMix включва соев протеин. Това е най-добрия растителен източник на протеини, който не само подпомага анаболните процеси, но и повишава изгарянето на излишните телесни мазнини, понижава  холестерола и подобрява състоянието на  храносмилателната система. Соевия протеин подкрепя  изграждането на чиста мускулна маса и осигурява повече енергия.

Вкусове: ягода, ванилия и шоколад

Разфасовка: 7000гр

Състав:

[caption id="attachment_3275" align="alignnone" width="150" caption="promix"]promix[/caption]

Напишете отзив
    Лош           Добър

Scitec ProMix 7000 гр

  • Производител: SCITEC Nutrition
  • Код на продукта: ProMix 7000гр
  • Наличност: Скоро в наличност
211.00 лв

Възможни варианти

бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359