Prolab QUICK FIRE 130 грProlab QUICK FIRE 130 гр1
Prolab QUICK FIRE 130 гр
30.00 лв
Prolab QUICK FIRE 130 грProlab QUICK FIRE 130 гр
QUICK FIRE е висококачествен продукт за увеличаване на мощта Ви преди тренировка. Формулата му е създадена специално, за да можете да постигнете експлозивно фитнес преживяване, при извършване на всяко едно Ваше упражнение. С този продукт тренировъчната Ви дейност ще стъпи на много по-високо ниво. Всяка порция от този артикул захранва мускулатурата Ви с важни хранителни вещества.

QUICK FIRE е богат на различни съставки. Въглехидратите в него са изключително малко на брой, а мазнините са сведени до нула. Всичко това е направено с цел да получите качествена подкрепа за мускулатурата Ви, която няма да причини натрупване на нежелани мастни образувания. В този продукт са включени и витамини и минерали, които подпомагат неговата ефективност.

QUICK FIRE основно разчита на своя патентован микс. В него са включени съставки за:
  • Мускулно гориво – аргинин алфа-кетоглутарат; аргинин хидрохлорид; калиев кето изокапроат; калиев глицерофосфат и магнезиев глицерофосфат.
  • Ускоряване на енергийното Ви представяне – динатриев фосфат; калиев аспартат; калиев бикарбонат; натриев бикарбонат; бета-аланин; средно-верижни триглицериди и ябълчена киселина.
  • Комплекс за ментална яснота – кофеин; екстракт от зелен чай; таурин и бета чист триметилглицин.

С този микс QUICK FIRE ще се погрижи да заредите мускулите Ви с нужното им гориво, за да можете да вдигате различни тежести и да се натоварите повече с цел постигане на по-добри резултати. Кръвният Ви поток ще бъде подобрен и ще увеличите количеството на азотен оксид и кислород в мускулните Ви влакна. Отделно енергията Ви ще нарасне неузнаваемо.

Така QUICK FIRE ще Ви позволи да тренирате по-ефективно и най-вече с по-голямо желание. Ще правите по повече серии от всяко едно упражнение и ще извличате максимума от него. Фокусът Ви ще бъде насочен към тренировките Ви. Специално подбраните съставки ще се погрижат да сте бодри и свежи и също така ще Ви укажат подкрепа при елиминиране на излишните мазнини в тялото Ви, докато тренирате.

Начин на употреба: Смесете около 13 грама от QUICK FIRE с 236-354мл вода и изпийте получената смес 30 минути преди тренировка.

Състав:

Напишете отзив

    Лош           Добър

Prolab QUICK FIRE 130 гр

  • Производител: Prolab
  • Код на продукта: Prolab QUICK FIRE 130 гр
  • Наличност: В наличност
  • 30.00 лв

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359