Prolab Cuts II Gold 90 таблеткиProlab Cuts II Gold 90 таблетки1
Prolab Cuts II Gold 90 таблетки
49.00 лв
Цена: 49.00 лв
Prolab Cuts II Gold 90 таблеткиProlab Cuts II Gold 90 таблетки
Cuts II Gold е съвременна формула, която е създадена с цел да Ви помогне да премахнете нежеланите мастни натрупвания в тялото Ви. Така ще изгубите и телесно тегло. В този продукт са използвани качествени липотропни съставки, които ще Ви помогнат да оптимизирате метаболизма на телесните Ви мазнини. Също така ще използвате по-ефективно въглехидратите, които сте приели.

Cuts II Gold намалява и излишната вода в тялото Ви. Ако желаете да постигнете една изцяло стройна и прекрасно изваяна фигура, то тогава този продукт е средството, от което се нуждаете, за да постигнете тези цели. С него мазнините в тялото Ви ще бъдат използвани за нещо полезно, а именно производство на енергия за Вашите тренировъчни нужди.

Cuts II Gold Ви снабдява със следните съставки:
 • Биотин, Магнезий, Калий – увеличават ефективността на продукта и му дават допълнителни полезни качества
 • Карнитин – това вещество ще прихване мастните образувания и ще ги транспортира до митохондриите Ви, за да могат да бъдат изгорени и трансформирани в енергия
 • Липотропен микс – съдейства за мощното действие на самата формула, насочено към премахване на мазнините в тялото Ви. Състои се от: екстракт от данделион, фукоксантин, магданоз, екстракт от ува-урси, екстракт от еводия.
 • Хром пиколинат – подпомага оптимизирането на обмяната на въглехидратите и мазнините в тялото Ви. Тази съставка позволява на Cuts II Gold да Ви помогне да използвате ефективно хранителните вещества.
 • Водно-балансирани билки – намаляват излишната вода в тялото Ви и така се избягва подуване.

Cuts II Gold ще Ви помогне да увеличите енергията в тялото Ви до неузнаваемост. Така ще тренирате много по-интензивно и много по-успешно. Всяко едно упражнение ще Ви помага да премахвате мазнини и да натрупвате чиста мускулна маса. Прекрасната физика, за която се стремите ще бъде факт след употребата на този чудесен съвременен продукт.

Изберете Cuts II Gold, за да се справите с мастните депа, които увеличават телесното Ви тегло и Ви развалят външния Ви вид. Това е решението за красота и сила, подпомогната с мощен енергиен прилив и желание за успешна тренировъчна активност по време на всеки един престой във фитнес залата. Cuts II Gold е продуктът, който ще Ви помогне да преобразите външния Ви вид изцяло!

Начин на употреба: 1 таблетка 3 пъти дневно с храна. ю

Състав:

Напишете отзив

    Лош           Добър

Prolab Cuts II Gold 90 таблетки

 • Производител: Prolab
 • Код на продукта: Prolab Cuts II Gold 90 таблетки
 • Наличност: В наличност
 • 49.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359