Prolab Cuts II Gold 90 таблеткиProlab Cuts II Gold 90 таблетки1
Prolab Cuts II Gold 90 таблетки
49.00 лв
Prolab Cuts II Gold 90 таблеткиProlab Cuts II Gold 90 таблетки
Cuts II Gold е съвременна формула, която е създадена с цел да Ви помогне да премахнете нежеланите мастни натрупвания в тялото Ви. Така ще изгубите и телесно тегло. В този продукт са използвани качествени липотропни съставки, които ще Ви помогнат да оптимизирате метаболизма на телесните Ви мазнини. Също така ще използвате по-ефективно въглехидратите, които сте приели.

Cuts II Gold намалява и излишната вода в тялото Ви. Ако желаете да постигнете една изцяло стройна и прекрасно изваяна фигура, то тогава този продукт е средството, от което се нуждаете, за да постигнете тези цели. С него мазнините в тялото Ви ще бъдат използвани за нещо полезно, а именно производство на енергия за Вашите тренировъчни нужди.

Cuts II Gold Ви снабдява със следните съставки:
 • Биотин, Магнезий, Калий – увеличават ефективността на продукта и му дават допълнителни полезни качества
 • Карнитин – това вещество ще прихване мастните образувания и ще ги транспортира до митохондриите Ви, за да могат да бъдат изгорени и трансформирани в енергия
 • Липотропен микс – съдейства за мощното действие на самата формула, насочено към премахване на мазнините в тялото Ви. Състои се от: екстракт от данделион, фукоксантин, магданоз, екстракт от ува-урси, екстракт от еводия.
 • Хром пиколинат – подпомага оптимизирането на обмяната на въглехидратите и мазнините в тялото Ви. Тази съставка позволява на Cuts II Gold да Ви помогне да използвате ефективно хранителните вещества.
 • Водно-балансирани билки – намаляват излишната вода в тялото Ви и така се избягва подуване.

Cuts II Gold ще Ви помогне да увеличите енергията в тялото Ви до неузнаваемост. Така ще тренирате много по-интензивно и много по-успешно. Всяко едно упражнение ще Ви помага да премахвате мазнини и да натрупвате чиста мускулна маса. Прекрасната физика, за която се стремите ще бъде факт след употребата на този чудесен съвременен продукт.

Изберете Cuts II Gold, за да се справите с мастните депа, които увеличават телесното Ви тегло и Ви развалят външния Ви вид. Това е решението за красота и сила, подпомогната с мощен енергиен прилив и желание за успешна тренировъчна активност по време на всеки един престой във фитнес залата. Cuts II Gold е продуктът, който ще Ви помогне да преобразите външния Ви вид изцяло!

Начин на употреба: 1 таблетка 3 пъти дневно с храна. ю

Състав:

Напишете отзив

    Лош           Добър

Prolab Cuts II Gold 90 таблетки

 • Производител: Prolab
 • Код на продукта: Prolab Cuts II Gold 90 таблетки
 • Наличност: В наличност
 • 49.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359