Prolab Creatine Monohydrate 600 грProlab Creatine Monohydrate 600 гр1
Prolab Creatine Monohydrate 600 гр
53.00 лв
Цена: 53.00 лв
Prolab Creatine Monohydrate 600 грProlab Creatine Monohydrate 600 гр
Creatine Monohydrate ще подкрепи Вашето мускулно развитие в максимална степен. С всяка тренировъчна серия Вие губите възможността Ви да се възстановявате бързо, както и да извършвате още изтощителни упражнения. Този продукт ще Ви помогне да избегнете това. С негова помощ Вие ще станете невероятно силни. Мощта Ви просто ще бъде огромна.

Creatine Monohydrate съдържа в себе си чист креатин монохидрат. Този продукт е враг на мускулното изтощение, което изпитвате в края на всяка тренировка. Ако някога сте искали да направите поне още една серия от дадено упражнение, но чувствате, че нямате никакви сили за това, то тогава се нуждаете от този продукт. Креатинът е нужен за всеки професионалист.

Creatine Monohydrate Ви снабдява с тази естествена за Вашия организъм съставка. С негова помощ ще:
  • Увеличите тотално силата Ви
  • Ще се възстановите светкавично бързо между отделните Ви тренировки
  • Поддържате пълни креатиновите Ви депа
  • Постигнете удължена мускулна мощност
  • Снабдите тялото Ви с една чиста и научно-доказана съставка

Creatine Monohydrate е най-доброто на пазара за добавки в момента. Този продукт е тестван достатъчно задълбочено, за да можете Вие да получите качество и ефективност с всяка една порция. Учените са установили, че именно чистия креатин монохидрат ще Ви помогне да станете чудовищно силни. Този продукт наистина действа във Ваша полза.

Creatine Monohydrate е професионален продукт, чиято формула е последен писък на технологичните нововъведения в областта на креатиновите добавки. С всяка доза Вие позволявате на мускулите Ви да увеличават своята сила, което Ви прави доминиращи личности във фитнес залата. Усетете прилива на сила и започнете да тренирате, както никога досега!

Начин на употреба: Една кръгла чаена лъжица (около 5 грама) от Creatine Monohydrate 4 пъти на ден (20 грама общо) за първите 5 дни. След това същата дозировка се приема два пъти дневно (общо 10 грама за един ден). Пийте като разтворите продукта във вода или сок по Ваш избор.

Състав:

Напишете отзив

    Лош           Добър

Prolab Creatine Monohydrate 600 гр

  • Производител: Prolab
  • Код на продукта: Prolab Creatine Monohydrate 600 гр
  • Наличност: В наличност
  • 53.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359