Prolab Beta Alanine Extreme 240 капсули Prolab Beta Alanine Extreme 240 капсули 1
Prolab Beta Alanine Extreme 240 капсули
65.00 лв
Prolab Beta Alanine Extreme 240 капсули Prolab Beta Alanine Extreme 240 капсули
Beta Alanine Extreme ще повиши карнозина в мускулите Ви. Този продукт е разработен специално за нуждите на всички редовно-трениращи спортисти. Така всяка една интензивна тренировка ще бъде по-ползотворна и Вие ще постигате максимума от нея. Резултатите Ви ще бъдат повече от невероятни. Въпреки това е важно да се знае, че всяка интензивна тренировка има и своя тъмна страна.

Тя се състои в промяна на мускулната pH. Това означава, че ще се измаряте по-лесно и няма да можете да се възстановите ефективно и достатъчно бързо. Но Beta Alanine Extreme е създаден, за да Ви помогне да се справите с тези проблеми. Така интензивните тренировки ще Ви носят само и единствено ползи, а Вие можете да забравите за мускулната умора.

Beta Alanine Extreme съдържа едноименната съставка в своята формула. Тя е подпомогната от действието на аминокиселината L-хистидин. Целта на този продукт е да Ви осигури увеличен приток на вода във Вашите мускули, съпроводен от подхранването им с важни хранителни вещества. Това е известно още като положителен pH баланс.

Така с Beta Alanine Extreme Вие получавате:
  • Повече карнозин, който е аминокиселина от II тип, което означава, че това са бързо-съкращаващи се мускулни влакна, осигуряващи Ви голяма сила
  • Повече бета-аланин за мускулите Ви
  • Стабилизация на мускулната Ви pH
  • Намаляване на мускулната умора
  • По-дълги интензивни тренировки

Beta Alanine Extreme е екстремен продукт, който Ви осигурява екстремни резултати. С негова помощ ще се възстановите светкавично бързо след тежка тренировка. Можете спокойно да се натоварите и да постигнете качествени резултати. Това се дължи на качествените съставки в тази модернизирана формула. Beta Alanine Extreme е решението за повече ползи от всяка една интензивна тренировъчна дейност.

Начин на употреба: 2 капсули 4 пъти дневно с храна.

Състав:

Напишете отзив

    Лош           Добър

Prolab Beta Alanine Extreme 240 капсули

  • Производител: Prolab
  • Код на продукта: Prolab Beta Alanine Extreme 240 капсули
  • Наличност: В наличност
  • 65.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359