Pro Nutrition No X-Pro 100 капсулиPro Nutrition No X-Pro 100 капсули1
Pro Nutrition No X-Pro 100 капсули
25.00 лв
product header
Pro Nutrition No X-Pro 100 капсулиPro Nutrition No X-Pro 100 капсули

Аминокиселините изграждат вашите мускули, и като бодибилдъри, спортисти или културисти, не трябва да допускате недостиг на някоя от тях. L-аргинин се счита за полуесенциална  аминокиселина, която се получава от храната и е необходима  за синтеза на протеини в тялото.  L-аргинин се произвежда в бъбреците и в по-малка степен в черния дроб. 

Вижте още:

Въпреки че повечето хора имат достатъчно количество L-аргинин в тялото си, определени условия, като инфекции, тежки рани, изгаряния и спортуване,  могат  да намалят нивата му.  При такива условия, е необходимо да се предприемат добавки с  L-аргинин. No X-Pro на Pro Nutrition е революционна хранителна добавка, която съдържа комбинация от L-arginin и L-citrulin.

Действие на No X-Pro:

  • Повишава азотния баланс
  • Подобрява кръвоснабдяването на мускулите
  • Осигурява мускулно напомпване
  • Увеличава енергийните нива в тялото
  • Повишава силата и издържливостта


Употребата на аргинин в  бодибилдинга е  свързана, с увеличаване на притока на кръв и повишаване на секрецията на хормона на растежа. Изследванията потвърдиха връзката между аргинин и производството на азотен оксид-азотния оксид може да предизвика увеличаване на  притока на кръв. Културистите знаят, че повишения  кръвен поток и допълнителната  секреция на растежния  хормон, водят до увеличаване на мускулната маса, разбира се, когато се комбинират  с тренировки. Растежният хормон е химическо вещество, което насърчава тялото да расте, и  е от основно значение за културистите.

Растежният хормон “подсказва“ на тялото да използва  калории, в производството на протеини, които се изискват от мускулите.  Най-възприемчивите   към растежен хормон спортисти, могат да постигнат  15% увеличение на мускулната маса. Аргинин също така е аминокиселина, която  ускорява ремонта  и възстановяването  от наранявания, контролира свободните радикали, поддържа здравословна холестерол и помага в метаболизма на мазнините. Тъй като аргинина  е прекурсор на азотния  оксид, който служи  за разширяване на кръвоносните съдове, продукта No X-Pro може да помогне на спортисти приемали стероиди, като се бори  срещу високото  кръвно налягане, често причинено  от самите  стероиди.

Цитрулина е неесенциална аминокиселина, която трябва да си набавяте чрез храната. Диетата на повечето хора обаче, определено не изобилства от тази важна аминокиселина. Цитрулин също така може да повиши издържливостта, особено на хората занимаващи се със спорт. Аминокиселината  всъщност забавя точката, в която вашите мускули се уморяват, о Вие се чувствате  или слаби. Ето защо,от  добавката No X-Pro могат да се възползват активно трениращите от Вас. Цитрулин е аминокиселина, която стимулира имунната система, като по този начин повишава устойчивостта на организма към инфекции и болести. Тази  аминокиселината  повишава и енергията в тялото.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули на гладен стомах сутрин и 2 капсули преди тренировка.

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

L-аргинин, L-цитрулин DL-малат. Помощни вещества: Малтодекстрин, трикалциев фосфат, желатин

NOX-PRO

Напишете отзив
    Лош           Добър

Pro Nutrition No X-Pro 100 капсули

  • Производител: Pro Nutrition
  • Код на продукта: Pro Nutrition No X-Pro 100 капсули
  • Наличност: Изчерпан
25.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359