Постелка за йога Armageddon Sports, РозовARM024-розов1
Постелка за йога Armageddon Sports, Розов
19.99 лв
product header
Постелка за йога Armageddon Sports, РозовARM024-розов

✔ ЗА ВСЯКО НАЧАЛО Е НУЖНА ПОДГОТОВКА: А за да можете да се занимавате с йога, Вие имате нужда от постелка, каквато е Постелката за йога Armageddon Sports. Тя разполага със специално неплзъгащо и непроникаемо покритие. Основната функция на една постелка за йога е, да Ви предостави по-добро сцепление, докато извършвате йога упражненията. Много от позите в йогата, изискват перфектно позициониране на тялото и здраво сцепление с пода.

Вижте още:


✔ ПРЕДИМСТВА: Нашата постелка е много лека, не е обемна и е лесна за използване! Нейните размери са 173 см дължина, 61 см широчина и 4 мм дебелина. Благодарение на мекотата и гъвкавостта си, тя намалява болката на коленете и други части от тялото, при допира им със земята. Изработена е от нетоксични материали и неплъзгащо покритие, което е устойчиво на влага и пот. Почистването става лесно, само забърсвате с чиста мокра кърпа и изчаквате да изсъхне, преди да я приберете.

✔ ЗАЩО ДА ПРАКТИКУВАТЕ ЙОГА:  Йогата напоследък се практикува от все повече хора, и става все по-популярна, заради многобройните си ползи по отношение на тялото и духа. Йогата е  практика на физиката и психиката, която съчетава стречинг упражнения, контролирано дишане и релаксация. Йога упражненията могат да помогнат за намаляване на стреса, за постигане на нормално кръвно налягане и за подобряване на функцията на сърцето. И най-хубавото е, че почти всеки може да я практикува. Йогата може също така да помогне за облекчаване на депресия, болки, безпокойство и безсъние.

✔ ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ARMAGEDDON SPORTS: Благодарение на висококачествените материали използвани за изработката на продукти на марката Armageddon Sports, всекидневно се продават по няколко артикула! Хората остават изключително удовлетворени и споделят на близките си, което допринася за повече усмивки и доволни клиенти. А ние не желаем нищо друго, освен Вие да сте доволни и се стараем да се развиваме с всеки изминал ден, само за Вас!

ЗАПОЧНЕТЕ СВОЯТА ПРОМЯНА КЪМ ПО-ДОБРО СЕГА!

ПОРЪЧАЙТЕ НА ТЕЛЕФОН 0888 880 352 ИЛИ 0896 790 799

4 Постелка за йога Armageddon Sports, Розов
Аз лично я използвам върху трева, когато тренирам в парка и ми върши добра работа тъй като е много лека и удобна за пренасяне.
5 Постелка за йога Armageddon Sports, Розов
Върши работа постелчицата, по-добре е отколкото на земята да си правя упражненията, както до сега.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Постелка за йога Armageddon Sports, Розов

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM024-розов
  • Наличност: В наличност
19.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359