Pink Magicpinkmagic1
Pink Magic
99.00 лв
product header
Pink Magicpinkmagic
USPlabs Pink Magic™

Тайна легенда. Клюките летят толкова бързо, че жълтата преса направо завижда. Колко неприятно, че трябваше да ги направим розови.

Като отдавна загубено съкровище.

Невероятното е в това, че формулата на Pink Magic стоеше кротко в офиса на главния изпълнителен директор Jacob Geissler повече от година, недокосната и скрита, тъй като се бе появила неусетно и се бе загубила в безпорядъка... След като я открил, нашият служител Joe Simone (изключителен тестер на продукти и тренировъчен маниак) взел бутилката и всичко било забравено...

... Не забравяйте, че се тестват десетки билки на година, за да се изберат няколко от тях в крайна сметка...

Точно тогава e-mail-ът на Joe Simone пристигна в нашата електронна поща – „ОК, момчета, вие трябва да почистите там... но какво по дяволите има в тези розови хапченца и от къде мога да се сдобия с още от тях?”, написа Joe и обясни – „бързо напомпване, огромни масивни мускули, истински напомпени за целия ден, извратено възстановяване, луда сила и усещане като никое друго!”.

... и така се роди името USPLabs Pink Magic...

Това наистина ли може да е ТОЛКОВА добро?

Joe е брутално честен и той тренира като ненормален с неговото стриктно и изпипано хранене, но може би той е хипер-респондер? Има само един начин да разберем това – тестове!

Имаше, обаче, един ГОЛЯМ проблем...
... реколтата тази година премина, така че легитимните компоненти трудно можеха да бъдат намерени. Нямаше как да приготвим достатъчно, за да задоволим всички...

Критичен момент за прибиране на билките

За да получите възможно най-доброто от една билка, трябва да я приберете в най-правилния момент...

По същата причина плодовете и зеленчуците изглеждат по-добре и са по-вкусни в техните специфични сезони...

Никой никога не го споменава, но това е критично важно, когато се работи с билки...

Трябва да се намери начин

Въпреки, че е в недостиг, ние трябва да доставим Pink Magic на пазара, дължим това на нашите клиенти – как бихме могли да пренебрегнем нещо толкова добро?

Истината е, че нямаме възможност. Затова произведохме толкова, колкото можехме, но необходимите материали не бяха в голямо количество...

Така вместо да чакаме 6-9 месеца, за да снабдим света с достатъчни количества от този продукт, ние напук си казахме – ОК, нека направим колкото можем и нека розовите хапченца попаднат навсякъде, където е възможно...

USPlabs Pink Magic – поглед отвътре:

Pink Magic съдържа няколко съставки за да действа добре, без да е препълнен като кухненска мивка или поръсен с прериен прашец с цел формулата му да изглежда по-внушителна...
 • Nelumbo nucifera (стъбло и листа) и Rhamnus nakaharai (стъбло)

Тези растения имат широк спектър от вълнуващи свойства...Някои химични съединения, съдържащи се в тези растения, са показали при животни свойството да инхибират различните типове фосфодиестераза. Този ензим (всъщност клас ензими) разрушава сАМР (цикличен аденозин монофосфат) и cGMP (цикличен гуанозин монофосфат) – циклични нуклеотидни молекули с важна роля в човешкия метаболизъм. Когато фосфодиестеразите бъдат инхибирани, нивата на cAMP и cGMP се увеличават в различните тъкани на тялото.

Потенциал за изчистване от мазнините?

Също така, чрез увеличаване на сАМР в мастните клетки, липолизата (изгарянето на мазнините) също може да се увеличи...

В действителност изследвания върху животни и традиционната азиатска медицина отбелязват точно такъв ефект, демонстрирайки увеличена липолиза и анти-затлъстяващи свойства...

Това не е всичко, приятелю!

Транспорт на аминокиселини и глюкоза !

В допълнение на посочените горе ефекти, чрез инхибиране на други фосфодиестерази се получава вазодилатация (съдоразширяващ ефект), която позволява увеличение на транспорта на аминокиселини и глюкоза към скелетната мускулатура.

Напомпване до пръсване докато се чистят мазнини?

Също така този съдоразширяващ ефект може да позволи достигането на по-мощно напомпване, чувство за пълнота и плътност на мускулите, както и допълнително увеличение на липолизата.

Продължавайте така!

За разлика от стимулиращите азотния оксид (NO) продукти, които губят ефективността си след кратко време, съставките на Pink Magic няма да те изоставят като тях.

Синергистик със стимулантите на азотния оксид?

В действителност и преди всичко съставките на Pink Magic могат да предотвратят загубата на ефективност на продуктите, стимулиращи азотния оксид. Освен това те могат дори да усилят действието на тези продукти.

Как така, ще попиташ...

За да отговорим на този въпрос, трябва да видим как нашата любима молекула азотен оксид (NO) предизвиква вазодилатацията и какви са последващите от нея ползи...

Азотният оксид участва в азотен оксид – гуанилил (гуанилат) циклаза – сGMP-зависимата метаболитна каскада...

Всъщност се смята, че молекулата азотен оксид работи чрез свързване и активиране на разтворимата гуанилил (гуанилат) циклаза, което от своя страна катализира образуването на цикличния гуанозин монофосфат (cGMP) от гуанозин трифосфат (GTP).

След като споменатият cGMP се натрупа интрацелуларно в дадения тип клетка или тъкан (в нашия случай мускулатурата), това активира cGMP-зависимата протеин киназа (протеин киназа G или PKG), което пък в крайна сметка води до вазодилатация.

По какъв начин съставките на Pink Magic предотвратяват загубата на ефективност на стимулиращите азотния оксид продукти и дори усилват действието им?

Е, изглежда, че зад редуцираната ефективност на азотния оксид стои механизмът на увеличената активност на cGMP-фосфодиестеразата, която (както казахме по-горе) е отговорна за разрушаването на cGMP.

Тъй като тялото не може да те спре да приемаш продукти, предназначени да увеличават азотния оксид, следващото най-добро нещо е да се увеличи експресията на ензимите, предназначени да намалят спадането в ефективността на азотния оксид.

Тъй като тези съединения показват способност да инхибират cGMP-фосфодиестеразата, това може да засили ефекта на стимулаторите на азотния оксид чрез същия този механизъм...

Обърнете внимание, че стимулаторите на азотния оксид работят чрез увеличаване нивата на cGMP, а активните съставки на Pink Magic възпрепятстват разрушаването на cGMP, което ще ти позволи да запазиш и дори да се увеличи ефекта от азотните добавки!
За разлика от повечето азотни продукти, съставките на розовите хапченца няма да допуснат понижена ефективност, следствие от ниски нива на cGMP.

Издържливост!

Ако това не ти е достатъчно, ще забележиш и увеличена устойчивост към умора, която е резултат от директен ефект върху скелетната мускулатура и диафрагмата. Натрупването на сАМР в мускулните влакна тип І (бавни) и тип ІІ (бързи) може да доведе до намаляване на умората. Освен това увеличеното натрупване на cGMP в другите клетки има потенциал да увеличи кръвния поток и да подобри сърдечните контракции, което също допринася в голяма степен за устойчивостта към умората.

Силен като бик!

Като че ли всичко това не е достатъчно... Чрез инхибиране на един от типовете фосфодиестераза, способността за контракции на скелетната мускулатура се увеличава. Смята се, че това се постига като се увеличи отделянето на ацетилхолин в нервно-мускулните синапси, като в същото време се увеличава чувствителността им към този невротрансмитер.
 • Massularia acuminata

След казаното до тук, не може да бъде по-добре, нали? Заложете смело задника си, че може и още по-добре...

Massularia acuminatа е растение, което отдавна се използва в някои части на Африка като афродизиак...

Последните данни показват, че тези свойства на афродизиак са резултат от способността на това растение да увеличава нивата на ендогенния тестостерон.
При изследване върху животни, воден извлек от Massularia acuminatа увеличава серумния лутеинизиращ хормон и тестикуларните тестостеронни нива с около 66% и 60%, съответно в сравнение с контролната група и група, при която са прилагани най-високи дози в продължение на 3 седмици.

Установено е, че увеличението на тестостерона е зависим от дозата ефект – то е значително по-голямо при всяко увеличаване на дозата.
Освен това други андрогенни маркери също показват, че това растение е ефективно в това отношение, включително и за значително увеличение на съотношението между тестисите и телесното тегло.

Авторите на това проучване правят заключението, че използването на Massularia acuminatа като афродизиак вероятно е свързано с андрогенния му потенциал (т.е. способността му да увеличава нивата на тестостерона).

По-добре отиди в „А” група!!!

Искам да бъда напълно ясен – Pink Magic не е за пичове, които тренират бицепс 6 пъти седмично и не знаят как да приклекнат, ако ги шибнеш през лицето...
Ще ви даде ли Pink Magic „болезнено напомпване, братле”, ако можете да взривявате оръдията всеки един ден? Сигурно...
... но не го обиждайте така. Не го създадохме с тази цел.

Предложихме го на клиентите си, защото:

A.Pink Magic е страхотен.
B.Десетките тестери направо крещяха за още и още, след като им бяха свършили малките розови хапченца.

Това са сериозни бодибилдъри, които познават телата си и знаят кога нещо наистина работи...

... не са като някои клоуни с ILS (синдром на въображаемия широк гръб, ако се чудиш какво е това).

Ако си се засегнал от последното ми изречение, то по-добре иди да пийнеш някаква напомпваща напитка и се съсредоточи върху прическата си тип Ron Burgundy...

Ако тренираш здраво, обаче (или си готов наистина да го направиш), просто затегни своя предпазен колан – отиваш на бясно пътуване, което няма скоро да забравиш...

Подредени като бронирани камиони!

Pink Magic на USPLabs сам по себе си е страхотен. Реалните резултати и науката, която стои зад неговите ключови съставки, говорят сами за себе си...
... но ако може да бъде и още по-добре?

Мисля, че знаеш за какво намеквам... и ако си ми обърнал внимание, аз съм сигурен, че ще си кажеш – „Човек, това се комбинира ПЕРФЕКТНО с USPLabs Prime!”
... и ти, приятелю, си абсолютно прав!

Аз не захаросвам този продукт

Pink Magic и Prime заедно представляват абсолютния стак...

Ще доминирате в тренировките, ще разкъсате тениските и ще се чувствате под пара през целия ден?
... ако сте нещо подобно на нашите бета-тестери, можете да се обзаложите, че ще се случи точно това...

!!! Силата на сАМР !!!

Prime не е единственото нещо, което се комбинира отлично с Pink Magic...
Forslean™, активната съставка на Recreate, също ефективно стимулира отделянето на сАМР.

Както по-горе споменахме, за две от съставките на Pink Magic (Nelumbo nucifera и Rhamnus nakaharai) е доказано, че инхибират ензимите, които са отговорни за разрушаването на сАМР.
Когато се комбинират заедно, съставките на Pink Magic и Recreate могат да създадат мощен удар, помагайки на сАМР да се превърне във фантастичен източник на мощ...
Това е уникална комбинация, невиждана до сега в областта на суплементацията...

Купи USPLabs Pink Magic СЕГА!

Сериозно, ако си прочел всичко написано до тук и още се колебаеш, вероятно Pink Magic не е за теб. Това е разбираемо и в него няма лоши чувства. Част от моята работа е да предоставя информацията, която ти е необходима, за да вземеш обосновано решение за покупка. И, както казах в началото, този продукт НЕ е за всеки.

Ако, обаче, Pink Magic Е за теб (ти знаеш кой си!), аз силно препоръчвам да направиш заявка ОЩЕ СЕГА, преди да се изчерпат количествата.

Нека отделим малко време и за някои от най-често срещаните въпроси за Pink Magic във форума на USPLabs:
 • На колко години трябва да бъда, за да използвам Pink Magic?

Pink Magic е предназначен за потребители над 18-годишна възраст.
 • Как по-точно работят съставките на Pink Magic?

Ключовите съставки на този продукт работят основно в четири основни направления, като три от тези направления са в посока инхибиране (блокиране) действието на група ензими, познати като фосфодиестерази.

От една страна проучванията показват, че чрез инхибирането на фосфодиестеразите Pink Magic може директно да увеличи притока на кръв към скелетната мускулатура (т.нар. вазодилатация). Това означава, че кръвоносните съдове се разширяват, което позволява директно увеличение на количествата хранителни вещества, които постъпват в мускулите чрез кръвта.

От друга страна чрез същия този процес съставките на Pink Magic могат да засилват ефективността на различните азотни продукти – увеличават напомпването, кръвоснабдяването и транспорта на хранителни вещества, които нормално се постигат с тези азотни продукти.

От трета страна и отново чрез инхибирането на две фосфодиестерази, съставките на Pink Magic могат директно да спрат атрофията (т.е. загубата) на мускулна маса и да съдействат за общо увеличаване на тази мускулна маса.
И в заключение (ако споменатите три предимства не са достатъчни) – съставките на Pink Magic значително увеличават нивата на тестостерона!
 • ОК, след като съставките на Pink Magic увеличават тестостерона, това означава ли, че мога да пострадам от косопад или други нежелани ефекти?

С една дума – не. Нежеланите странични ефекти са следствие от употребата на синтетичен тестостерон – те възникват заради това, че той напълно заменя естественият тестостерон в тялото, а не го увеличава. Това води до състоянието, което наричаме ‘хормонален дисбаланс’. В това състояние всички хормони в тялото, не само тестостеронът, променят своите нива неконтролируемо. Това може да доведе до ефекти като косопад, гинекомастия и т.н. Съставките на Pink Magic не заменят естествения тестостерон в организма. Те го увеличават и тялото има достатъчно време за адаптация и може да избегне негативните странични ефекти.
 • Тъй като съставките на Pink Magic увеличават тестостерона, ще имам ли нужда от ПСТ и/или естроген-блокер?

Отново с една дума – не. По същите причини както по-горе, прилагането на ПСТ (пост-стероидна терапия) и естроген-блокери (субстанции, които блокират превръщането на тестостерона в естроген) се налага само когато се допусне хормонален дисбаланс. Тъй като съставките на Pink Magic не предизвикват такива хормонални смущения, не са необходими както естроген-блокери, така и ПСТ.
 • След като съставките на Pink Magic увеличават тестостерона, този продукт подходящ ли е за жени?

Страхотен въпрос! Тестостеронът е необходим хормон както за мъжете, така и за жените – той подпомага либидото им, увеличава умствената яснота и подобрява настроението, а също така увеличава силата и издържливостта. Увеличените нива на тестостерон при жените може са доведе и до хормонален дисбаланс, особено като вземем предвид колко ефективни са компонентите на Pink Magic по отношение на увеличаването на тестостерона. По тази причина USPLabs не препоръчва на жени да използват Pink Magic.
 • Тъй като съставките на Pink Magic увеличават тестостерона, необходимо ли е приемането на този продукт да се прави циклично?

При нормални условия синтетичният тестостерон трябва да бъде приеман на цикли, тъй като той заменя естествения хормон в тялото и времето между циклите е необходимо на организма да възобнови продуцирането на собствените си хормони. Съставките на Pink Magic не заменят естествения тестостерон, те само увеличават нивото му. Все пак USPLabs препоръчва да използвате Pink Magic за периоди не по-дълги от 10-12 седмици, с почивка минимум 2-4 седмици между тях.
 • ОК, след като съставките на Pink Magic не заменя естествените хормони, защо все пак се налага да се приема циклично?

Телата ни могат да постигнат невероятни неща и в началото на този списък от възможности е адаптацията. Казано по-просто – периодите на почивка (без прием на Pink Magic) са необходими, за да не може организмът да се адаптира към действието и съставките на този продукт. Това позволява да получавате максимален ефект от Pink Magic всеки път, когато го приемате.
 • Това ли е причината, поради която USPLabs препоръчва Pink Magic да се приема 6 поредни дни, след което да се направи 1 ден почивка?

Да, точно това е причината! По същия начин почивката за 2-4 седмици ще позволи при следващ прием на Pink Magic да постигнете отново същия страхотен ефект. Този ден почивка осигурява възможност за съставките на Pink Magic да действат максимално ефективно през цялата седмица!
 • След като съставките на Pink Magic могат да ми осигурят всичките тези страхотни резултати, защо бих могъл да се нуждая от други продукти като PowerFULL, Prime или Anabolic Pump?

Заради концепцията на USPLabs, наречена ‘синергия’. Синергията означава комбиниране на два или повече продукта, което води до постигане на много по-добър ефект, в сравнение с ефекта на всеки един от тези продукти поотделно. Образно казано: 1 + 1 = 5! Това обикновено е възможно само когато две или повече съставки работят в посока постигането на една и съща цел, но го правят чрез различни механизми на действие, които се подпомагат или стимулират взаимно.

Когато става въпрос за съставките на Pink Magic и съставките на други продукти на USPLabs, се случва точно това – тяхното действие се основава на такива уникални механизми, че комбинирането им има огромен потенциал да осигури значително по-добри резултати, от колкото е сумарният ефект от всеки продукт поотделно.
 • ОК, това означава ли, че мога да комбинирам Pink Magic с други продукти на USPLabs? Какво ще кажете за Asteroid Stack или Jack3D?

Да, Pink Magic може да бъде комбиниран с всеки друг продукт на USPLabs, включително Asteroid Stack и Jack3D. И не само това – важно е да запомните, че съставките на Pink Magic могат да работят синергично с компонентите на останалите продукти на USPLabs!
 • Цялата суматоха около Pink Magic ме кара да се запитам дали всъщност този продукт работи или не... Къде е вашето доказателство?

Просто казано, хората не получават резултати само защото съставките на Pink Magic са „свръхестествени”. Хората хвалят този продукт, защото съставките му работят. Колкото до доказателството – USPLabs осигури около 100 опаковки Pink Magic за бета-тестерите, които нямаха представа какво и кога да очакват от този продукт, а постигнатите от тях резултати са достатъчно красноречиви. Техните невероятни истории могат да бъдат намерени в ‘Хрониките на розовата Магия’ на USPLabsDirect.com. И нека не забравяме, че тези бета-тестери са разполагали с по-слабо потентната незавършена версия на Pink Magic!

Начин на употреба : Като хранителна добавка приемайте 2 капсули 3 пъти дневно, с храна. В тренировъчни дни приемете още 2 капсули допълнително, около 30 минути преди натоварването. Придържайте се към това дозиране 6 дни седмично, след това правете 1 ден почивка.

Внимание!Този продукт е предназначен за употреба само от здрави хора на възраст над 18 години. Бременни или кърмещи жени не трябва да приемат този продукт. Консултирайте се с Вашия личен лекар преди да започнете употребата на този продукт, особено ако:
 • сте на някакво лечение, използвате лекарства, медикаменти и/или хранителни добавки.

 • ако имате вече съществуващо заболяване, включително, но не само – високо или ниско кръвно налягане; сърдечна аритмия, удар; сърдечни, чернодробни, бъбречни заболявания или такива на щитовидната жлеза; припадъци, психични заболявания, диабет и затруднено уриниране (заради увеличаването на простатата).

 • ако приемате МАО-В-инхибитори или други лекарства.

Този продукт не е подходящ за хора със сериозни заболявания, бременни и кърмещи жени. Прекратете употребата и незабавно потърсете консултация при Вашия лекар, ако усетите каквито и да е нежелани реакции по време на употребата на този продукт.

Да не се превишава препоръчваната доза!

Пазете от деца!

Преди да започнете каквато и да е програма за намаляване на телесното тегло, консултирайте се с Вашия лекар. Тези твърдения не са оценени от FDA. Този продукт не е предназначен за диагностика, лечение или превенция на каквото и да е заболяване

Разфасовка: 180 капсули

Състав:

pinkmagic-sf
5 Pink Magic
tozi produkt uda4en li e za izpolzvane osven za fitnes treniorvki i za trenirashti basketball ili mnogo vdurvqva povreme na aerobna rabota mersi predvaritelno :)
5 Pink Magic
Дали работи,с тая реклама имам чувството че не много работещ продукт
5 Pink Magic
Можете да го поръчате като го сложите в "Кошница" и ни попълните вашите коориднати за доставка.
Може да поръчате и на скайп - fitneshrani или на имейл office@fitneshrani.com
5 Pink Magic
kak moga da si go pora4am ?
Напишете отзив
    Лош           Добър

Pink Magic

 • Производител: USP Labs
 • Код на продукта: pinkmagic
 • Наличност: В наличност
99.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359