Optimum Complete Protein 2000 грOptimum Complete Protein 2000 гр1
Optimum Complete Protein 2000 гр
125.00 лв
product header
Optimum Complete Protein 2000 грOptimum Complete Protein 2000 гр

Протеинът е една  от най-популярните хранителни добавки на пазара и е предпочитан сред бодибилдъри,  спортисти и физически активни лица. Протеиновите добавки се препоръчват на  спортистите,  за подобряване на задържането на азот и увеличаване на мускулната маса, а също така за да се предотврати разграждането протеините в мускулите,  при продължителна тренировка. И тъй като атлетите се нуждаят от по – висок прием на протеини, решението за тях са протеиновите хранителни добавки. Ако тялото е подложено на някакъв стрес, какъвто е например тренировката, неминуемо настъпва разкъсване на тъкани. Протеините помагат  за възстановяване на тези  тъкани и осигуряват  енергия за тялото, която предпазва от настъпването на умора. Една отлична протеинова добавка е Complete Protein на Optimum Nutrition. Нейната мулти-протеинова формула, осигурява повече мускулна сила, издържливост  и ефективно възстановяване след всяка интензивната тренировка в залата.

Характеристики и действие на Complete Protein:

  • Съдържа висококачествена протеинова смес
  • Подпомага изграждането на мускулна маса
  • Повишава издържливостта и мускулната сила
  • Прави възстановяването пълноценно
  • Отличава се с постепенно освобождаване
  • Отлично смесване и чудесен вкус


Complete Protein съдържа  смес от  суроватъчен протеин, включваща суроватъчен протеин концентрат и суроватъчен протеин хидролизат. Комбинирани по този начин, протеините в продукта  Ви  позволяват  да получите най-доброто съчетание на протеини, глутамин и ВСАА. Суроватъчният протеин във формулата на Complete Protein ще Ви  осигури  перфектен  баланс между заменими и незаменими аминокиселини. Също така, този протеин е изключително богат на аминокиселини с разклонена верига – ВСАА. Всичко това ще Ви осигури повишен  азотен баланс, подобрено възстановяване и повече чиста мускулна маса.

Във формулата на Complete Protein е включен още и яйчен албумин. Яйчният албумин е лесно разтворим и усвояем, а също така  е изключително богат е на аминокиселини, съдържащи сяра. Не съдържа лактоза и е подходящ за индивиди с лактозна нетолерантност. Трябва да знаете, че яйцето съдържа всичките 8 есенциални аминокиселини, които организмът е неспособен да синтезира. Протеиновата смес на Complete Protein съдържа и мицеларен казеин. Той е протеинов източник, който  се използва предимно заради своите  антикатаболни свойства. Това означава, че казеина има способността да защитава мускулите от катаболен разпад. Този протеинт се усвоява бавно и доставя на тялото Ви  постоянен поток от аминокиселини и хранителни вещества.

Мускулите не се изграждат във фитнес залата, а само с добра протеинова добавка и перфектно възстановяване. Формулата на Complete Protein ще Ви осигури висококачествена протеинова смес, като по този начин ще даде на мускулите Ви допълнително гориво, ще  подпомогне възстановяването и ще създаде оптимални условия за изграждане на мускулите. Complete Protein съдържа само 125 калории и доставя 20 грама протеини и по-малко от 1 грам мазнини на доза.

Начин на употреба: Смесете 1 мерителна лъжица от продукта в 180-240 мл студена вода и разборкайте до пълното смесване.

Разфасовка: 2000 грама

Състав:

CompleteProteinkgON___

Дозировка
Доза 35 g
Дози в опаковка 58
Съставки
Въглехидрати 6,60 g
Енергийна стойност 125 kcal
Захари 3,90 g
Мазнини 1,40 g
Наситени мазнини 0,70 g
Натрий 206 mg
Протеини 20,80 g
Сол 0,52 g
Фибри 1,20 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Optimum Complete Protein 2000 гр

  • Производител: Optimum Nutrition
  • Код на продукта: Optimum Complete Protein 2000 гр
  • Наличност: В наличност
125.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка