Olimp Reanimator PRO 1425 грReanimator1
Olimp Reanimator PRO 1425 гр
105.00 лв
product header
Olimp Reanimator PRO 1425 грReanimator

Ако тренирате усилено всеки ден, за Вас вече не е новина, че тялото Ви  се нуждае от ефективно възстановяване след тренировката. Вие често тренирате  до изтощение, и след това  се чудите  как да се възстановите. След интензивните тренировки, Вие трябва да балансирате загубите на ценни хранителни вещества, които са се случили по време на тренировката. Нужно е да възстановите тези вещества, и то колкото може по – бързо, защото в противен случай, тялото Ви ще започне да разгражда мускулите за да ги получи. След като ги внесете в подходящ излишък, тези вещества вече ще са добре балансирани, което ще подпомогне растежа на мускулите Ви.
olimp_reanimator_ad
Как да успеете? С помощта на Reanimator  от Olimp Laboratories. При разработването  на Reanimator, компанията е  доказала, че качеството на продукта  е достойно  за световния пазар. Reanimator  е проектиран от екипа специалисти на лабораторията. Той е мощен многокомпонентен продукт за  бързо възстановяване след тренировка.  Reanimator възстановява нивата на мускулния гликоген ,  и засилва анаболните процеси, като потиска разграждането на мускулите,  и защитава ставите от нараняване.

Действие на Reanimator:

  • Защитава мускулите от разграждане
  • Осигурява смес от анаболни вещества
  • Увеличава скоростта на възстановяването
  • Подпомага мускулния растеж
  • Подобрява енергийните запаси в тялото
  • Предпазва ставите

Формулата на  Reanimator съдържа аминокиселини с разклонена верига (BCAA) в оптимални порции: дори и половината от препоръчителните дози,  осигуряват положителното въздействие на тези аминокиселини, а също така увеличават  съдържанието на левцин - аминокиселина, от която мускулите имат най-голяма нужда след тренировка. Reanimator  осигурява лесно усвоими, и жизненоважни за мускулния растеж  вещества. Тук са включени суроватъчен протеин хидролизат, а също така и суроватъчен протеин изолат. Тези протеинови източници осигуряват  лесно достъпни, от съществено значение за растежа и възстановяването градивни елементи.

reanimator_4e

Reanimator  съдържа и глутамин пептиди. Те се съчетават перфектно с останалите съставки, като Ви осигуряват значително количество от антикатаболния л-глутамин.  Тъй като Л-глутамин е  под формата на пептид, той се усвоява по-бавно. Това позволява неговото положително въздействие да започне, веднага след постъпването му в тялото, след вашата тренировка. Във формулата на Reanimator е включен мицеларен казеин, който осигурява  бавно усвояващи се протеини. Това означава голямо количество  постепенно освобождаващи се аминокиселини, и продължителен анаболен ефект.

В допълнение,  Reanimator съдържа специална  матрица за защита на ставите и сухожилията, която включват глюкозамин, колаген и хиалуронова киселина в препоръчаните терапевтични и профилактични дози. Те допринасят за укрепване на ставите, връзките и сухожилията, както и за  бързото Ви  възстановяване. Въглехидрати формула на Reanimator  съдържа царевично нишесте и изомалтулоза, които  незабавно попълват  гликогеновите  запаси,  и осигуряват енергия за остатъка от деня.  С Reanimator, Вие ще чакате  с нетърпение всяка  следваща тренировка.

Начин на употреба: Приемайте една порция дневно веднага след тренировка. Смесва се 95 грама прах (5 мерителни лъжици) в 350 мл вода. Консумирайте веднага след приготвяне.

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

Olimp Reanimator PRO 1425 гр

  • Производител: Olimp
  • Код на продукта: Reanimator
  • Наличност: В наличност
105.00 лв
Бърза поръчка