Olimp Mega Strong Protein 700 грOlimp Mega Strong Protein 700 гр1
Olimp Mega Strong Protein 700 гр
55.00 лв
product header
Olimp Mega Strong Protein 700 грOlimp Mega Strong Protein 700 гр

Ако сте истински професионалисти, и държите вашата протеинова добавка да е най – добрата, вземете MEGA STRONG PROTEIN на Olimp Laboratories. Този продукт е наистина уникален, защото в състава му влизат щест висококачествени протеинови източника: мицеларен казеин, суроватъчен концентрат, изолат и хидролизат, яйчен албумин и пептид глутамин. За максимален ефект, към формулата е прибавен  фармацевтично чист л-глутамин, който осигурява перфектна защита срещу катаболните процеси.  MEGA STRONG PROTEIN Ви гарантира, ненадминат анаболен ефект, в продължение на повече от 5 часа от момента на прием!

MEGA STRONG PROTEIN Ви осигурява:

 

  • 6 висококачествени протеинови източника
  • Л-глутамин срещу катаболно разграждане
  • Максимизиране на анаболния ефект
  • Продължително действие


Мицеларния  казеин във формулата на MEGA STRONG PROTEIN е най-бавноусвояващата се  форма  на протеин.  Това означава, че на мицеларен казеин ще Ви осигури продължително освобождаване на аминокиселини в кръвния поток. Суроватъчния  протеин пък,  е най-честата и предпочитана  форма на  протеин. Той се използва за изграждане на чиста  мускулна маса и съдържа висока концентрация на аминокиселини с разклонена верига (BCAA), които играят решаваща роля за изграждане на мускулите. Важна особеност на суроватъчния протеин е неговото  бързо  усвояване, благодарение на което Вие ще получите мигновено мускулно зареждане.

Суроватъчен протеин хидролизат, който също е част от  MEGA STRONG PROTEIN, също не отнема много време за храносмилане, поради което  неговото усвояване се извършва почти веднага. А това, от своя страна, ще допринесе за по-бързото Ви  възстановяване след тренировка, по-бързо попълване на запасите от гликоген, и по-бързо трупане на мускули. MEGA STRONG PROTEIN съдържа и яйчен албумин, който всъщност е най-известната форма протеин, и се препоръчва както на професионалните бодибилдъри, така и на ентусиастите. За неговата “направа“, се използва белтъка на  яйцето, докато продуктите.  Яйчния  протеин е изключително пълноценен, тъй като съдържа всички аминокиселини, необходими за един атлет. Този протеин има средна скорост на усвояване, и най-висока биологична стойност.

Глутаминови пептиди се усвояват  лесно и  бързо, и осигуряват необходимото количество глутамин - условно незаменима  аминокиселина. Глутаминът  заема важна част в обменните процеси. Едно  от неговите най-важни свойства е, че е необходим  за ефективния  растеж на мускулите и опазването им в периода на почивка. В допълнение, глутамина  предотвратява катаболизма, увеличава нивата на хормона на растежа, укрепва имунната система и спомага за по-бързо възстановяване след изтощителна тренировка. Както  виждате , всички  протеинови източници във формулата на MEGA STRONG PROTEIN, имат различни нива на асимилация, а това, от своя страна, насърчава  постоянна доставка на аминокиселини в кръвта, в продължение на няколко часа. По този начин,  една страна мускулите Ви са  защитени  от катаболизъм, и от друга страна, ще получат необходимите хранителни вещества за растеж.

Начин на употреба : 2-3 дози дневно - сутрин, преди тренировка, вечер преди сън. Добавете 1 порция /40 г = 3,5 мерителни лъжици/ към 150 мл вода или мляко.

Състав:

olimp-mega-strong-protein-sf

 

Дозировка
Доза 40 g
Съставки
Въглехидрати 1.8 g
Захари 1.8 g
Калории 142 kcal
Мазнини 1.6 g
Наситени мазнини 0.8 g
Натрий <0.1 g
Протеини 30 g
Таурин 160 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Olimp Mega Strong Protein 700 гр

  • Производител: Olimp
  • Код на продукта: Olimp Mega Strong Protein 700 гр
  • Наличност: В наличност
55.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359