Olimp HMBolon NX 300 капсулиOlimp HMBolon 300 капсули1
Olimp HMBolon NX 300 капсули
89.00 лв
product header
Olimp HMBolon NX 300 капсулиOlimp HMBolon 300 капсули

Търсите ли средство за антикатаболна защита, мускулен растеж, и редуциране на излишните мазнини? Ако отговора е “да“, правилния продукт е HMBolon NX  на Olimp Laboratories! Той представлява уникална комбинация от НМВ (хидрокси-метил-бутират), ТСМ (три-креатин малат) и ААКG (аргинин-алфа-кетоглутарат). Продукта е  под формата на капсули, а неговата мощна формула  съчетава  синергичното  действие на трите съставки. От приема на HMBolon NX  могат да се възползват всички спортисти, защото той повишава енергийните нива, има анаболно действие, и дори подпомага процеса на отслабване.

Ползи от приема на HMBolon NX:

 

  • Увеличаване на чистата мускулна маса
  • Подобряване на възстановяването
  • Мускулно напомпване
  • Повишен протеинов синтез
  • Повече енергия и издържливост
  • Подобряване  метаболизма на въглехидратите
  •  Подпомагане  загубата  на мазнини


HMBolon NX  комбинира три молекули, които действат в синергия, насочена към растежа на мускулната маса, повишаване на силата, и подобряване на физическото представяне. Тези мощни съставки са  обединени в един изключителен, много силен и анаболен препарат, съставен въз основа на последните  научни постижения. HMB е мастно производно, получено  от L-левцин в отговор на катаболизма  предизвикан  от интензивните тренировки. Тази съставка осигурява естествена защита на мускулната тъкан, и  предотвратяване на прекомерното  разпадането на мускулните  протеини. HMB  не само че намалява разпадането на мускулните протеини, но и предотвратяване изгарянето на аминокиселини за енергийни цели. Освен това, засилва  метаболизма, като принуждава тялото да  използва  подкожната  мастна тъкан като източник на  енергия. За съжаление, HMB се произвежда в човешкото тяло  в малко количество,  и затова HMBolon NX съдържа високи дози от него.

ТСМ  е форма на креатин с много по-добра разтворимост в сравнение с традиционния монохидрат, което му позволява да проникне в тъканта много по-бързо. Тя се превръща в мускулните клетки в активния фосфокреатин,  и  дава допълнителен тласък на енергия. В резултат на това, мускулите произвежда повече АТФ, и имат повече енергия.  AAKG е много ефективна форма на биологично активен L-аргинин, която силно стимулира анаболните ензими и демонстрира антикатаболно действие. L-аргинин  спира  действието на катаболните ензими, отговорни за разпадането на мускулните протеини. Основният ефект на тази аминокиселина обаче е, нейната  способност да подобрява  кръвопотока в мускулите, чрез производството на азотен оксид (NO). Това от своя страна води до увеличаване на притока на кислород, вода и  други хранителни вещества към мускулите, включително и съставките на  HMBolon NX.

Начин на употреба: 1-2 дози дневно /сутрин преди закуска и преди тренировка/.

Състав:

olimp-hmbolon-sf

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

Olimp HMBolon NX 300 капсули

  • Производител: Olimp
  • Код на продукта: Olimp HMBolon 300 капсули
  • Наличност: В наличност
89.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359