ПОРЪЧАЙ С КОД "BLACK15" И ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ.
Olimp Gainerator 3200 грOlimp Gainerator 3200 гр1
Olimp Gainerator 3200 гр
99.00 лв
product header
Olimp Gainerator 3200 грOlimp Gainerator 3200 гр

За да постигнете максимален мускулен растеж, е необходимо да приемате както протеини, така и въглехидрати. Мускулите са изградени основно от протеини, които по време на тренировката се изразходват и трябва да се допълнят за да не настъпи катаболизъм. Въглехидратите също са необходими, защото доставят енергия, и ако ги няма в тялото Ви, то ще започне да използва протеините си като енергия за своите функции. Представяме Ви един продукт, който може да задоволи тези нужди. Това е Gainerator на Olimp Laboratories. Gainerator  е смес от протеини и въглехидрати  на прах. Той  е предназначен за покриване на разходите за интензивно мускулно натоварване, особено при спортисти. Продукта  се състои от  въглехидрати и протеини, последните - богати на аминокиселини BCAA (L-левцин, L-валин, L-изолевцин) и L-глутамин, както и  креатин Kre-Alkalyn.

dominator_gainerator

Ползи от приема на Gainerator:

 

  • Осигурява необходимите хранителни вещества за качване на мускулна  маса
  • Увеличаване  ефективността на тренировките
  •   Увеличаване  продължителността и интензивността на тренировката
  •  Осигуряване на тялото с необходимата енергия за преодоляване
  • Силен  анаболен ефект
  • Увеличаване  чувствителността на мускулите към инсулин рецептор


Gainerator  се състои  от две революционни формули -  Low-GLC  и Slow-Mo-Pro. Low-GLC  съдържа поли- и олигозахариди, дълго-верижна царевична скорбяла, а също така и изомалтулоза. Този комплекс включва   комбинация от въглехидрати с нисък гликемичен индекс от специално подбрани  компоненти със сходни  профили по отношение на скорост на храносмилане и ниво на освобождаване на прости захари в кръвоносната система.  Low-GLC се основава на идеята  за оптимално насищане на кръвта с монозахариди. Това съдейства  за осигуряването  на нестихващ прилив  на енергия, което ще Ви помогне да тренирате дълго и интензивно, а също така да се възстановявате светкавично бързо след всяка тренировка. Тъй като са правилно съчетани, тези  висококачествени  източници на въглехидрати, гарантират с поддържането на концентрацията на инсулин в кръвта на едно максимално  анаболно ниво.

dominator_gainerator

Slow-Mo-Pro  е протеинов комплекс, включващ мицеларен казеин, суроватъчен протеин концентрат, суроватъчен протеин изолат, яйчни албумини, суроватъчен протеин хидролизат. Това е едно наистина перфектно  съчетание на протеини, което ще  Ви осигури едно изключително голямо  насищане на кръвта със смилаеми протеинови източници, 15 минути след приема (суроватъчен протеин хидролизат). Това  състояние остава  стабилно  дори и след   6 часа (суроватъчен протеин концентрат, суроватъчен протеин изолат, яйчни албумини, мицеларен казеин).  Използваните в  Slow-Mo-Pro разнообразни протеинови източници,  Ви осигуряват  богат аминокиселинен  профил, за да се възстановяват пълноценно вашите мускули. Този профил е  богат на верижно-разклонени аминокиселини ВСАА, както  и на  8 важни за мускулната регенерация други аминокиселини. Gainerator  е продукт, който ще Ви помогне да останете в анаболно състояние, както по време на тренировка, така и непосредствено след нея!

Начин на употреба: 1 порция / 80 г = 5,5 мерителни лъжици или 9 равни супени лъжици/ в 100 мл вода 1-3 пъти дневно (между храненията, 1 час преди тренировка и след тренировка).

Състав:

img121924-olimp-gainerator-3200-grama-gejnyr-kre-alkalin

 

Дозировка
Доза 80 g = 5,5 мерителни лъжици
Съставки
BCAA 3904 mg
Буфериран креатин монохидрат 572 mg
Въглехидрати 56 g
Захари 10 g
Калории 302,4 kcal (за една доза)
Л-валин 1096 mg
Л-глутамин 3573 mg
Л-изолевцин 1000 mg
Л-левцин 1808 mg
Мазнини 1,6 g
Наситени мазнини 0,4 g
Протеини 16 g
5 Olimp Gainerator 3200 гр
Препоръчаха ми го познати и след като ме разочароваха на няколко места че е изчерпан го намерих тук. Препоръчвам го и на други хора, нека се предава опитът на добрите изпитани продукти.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Olimp Gainerator 3200 гр

  • Производител: Olimp
  • Код на продукта: Olimp Gainerator 3200 гр
  • Наличност: В наличност
99.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359