Olimp Chela Mag B6 Forte 60 капсулиOlimp Chela Mag B6 Forte 60 капсули1
Olimp Chela Mag B6 Forte 60 капсули
27.00 лв
product header
Olimp Chela Mag B6 Forte 60 капсулиOlimp Chela Mag B6 Forte 60 капсули

Магнезият е минерал, необходим в ежедневието в значителни количества, и често се нарича елемент на живота и енергията.Многобройни научни изследвания са потвърдили, че той е един от четирите най-важните катиони за правилното функциониране на тялото ни. Една от най-важните функции на магнезия, е участието му в синтеза на клетъчното гориво - без присъствието на подходящо количество магнезий в тялото,  производството на енергия необходима в ежедневието става неефективно. Ето защо Вие винаги се чувствате уморени, когато Ви липсва магнезий. Ако смятате, че не се представяте достатъчно добре в залата, и  не се възстановявате достатъчно бързо, опитайте  Chela Mag B6 Forte на Olimp Laboratories. Тази добавка ще Ви снабди с допълнително количество от така важния магнезий.

Ползи от приема на Chela Mag B6 Forte:

  • Подобряване работата на вашите мускули
  • Повече енергия за по – ефективни тренировки
  • Намаляване времето за възстановяване
  • Поддържане на баланс между натрий и калций
  • Ефективно функциониране на нервната система
  • Подобряване работата на сърцето

Chela Mag B6 е синергична комбинация от магнезий и витамин В6, който помага да поддържате силно тяло и остър ум.Магнезият е минерал, който е необходим на  тялото Ви, за изворшване  на стотици функции, включително свиване и отпускане на мускулите, намаляване на  умората, предотвратяване на мускулни спазми, и  по-бързо възстановяване. Като спортист, Вие  използвате повече магнезий от обикновения човек, което означава че трябва да го приемате допълнително. Chela Mag B6  е най-добрата магнезиева  добавка на пазара, ако изпитвате болки в мускулите и случайни спазми, или Ви отнема прекалено дълго време за постигане на пълно възстановяване след тренировка.  Всяка капсула на тази добавка, Ви осигурява магнезий, под формата на аминокиселина хелат Albion. Тъй като е с висока бионаличност, магнезият в  Chela Mag B6 ще се усвои по – бързо, лесно, и пълноценно.

Chela Mag B6  е най-добрата магнезиева добавка за спортисти и активни хора. Формулата на продукта е  също така  обогатен с Витамин B6 - основен витамин, който е от съществено значение за обмяната на веществата,  функционирането на нервната  система, намаляването на умората,  и увеличаване производството на енергия. Витамин В6 не се съхранява  в организма, поради което трябва непрекъснато да се допълва. В Chela Mag B6, магнезия и витамин В6 работят  синергично, за да Ви помогнат да подобрите връзката  дух-тяло, да постигнете максимално  концентриране на вниманието по време на тренировка, да се възстановявате  по-бързо, както и да се предпазите от  мускулна  болка и  спазми.

Състав:
olimp-chela-sydyrjanie-caps

Напишете отзив
    Лош           Добър

Olimp Chela Mag B6 Forte 60 капсули

  • Производител: Olimp
  • Код на продукта: Olimp Chela Mag B6 Forte 60 капсули
  • Наличност: В наличност
27.00 лв
Бърза поръчка