Olimp BCAA Mega Caps 300 капсулиOlimp BCAA Mega Caps 300 капсули1
Olimp BCAA Mega Caps 300 капсули
83.00 лв
Цена: 83.00 лв
Olimp BCAA Mega Caps 300 капсулиOlimp BCAA Mega Caps 300 капсули
Аминокиселините са градивните елементи на мускулния протеин, което ги прави изключително важни, за спортистите и хората занимаващи се с бодибилдинг. Приемът на адекватни количества аминокиселини е трудно за тези, които тренират. Причината за това е, че тренировките  изгарят  аминокиселините бързо. Липса на попълване на организма с подходящи аминокиселини, може да доведе до обратен ефект за атлетите – по – малко енергия,  малък или никакъв напредък. Аминокиселините с разклонена верига – ВСАА,  са от решаващо значение за всеки спортист - тези три аминокиселини (левцин, изолевцин и валин) в края на краищата  съставляват 1/3 от всички аминокиселини, използвани в мускулната тъкан. За да попълните нуждите си от тези аминокиселини, вземете продукта  BCAA Mega Caps на Olimp Laboratories.

Какво ще постигнете с приема на BCAA Mega Caps?


  • Подобряване на възстановяването след тренировка
  • Повишаване на издържливостта
  • Стимулиране синтеза на протеини
  • Силен антикатаболен ефект
  • Редуциране на излишните мазнини
  • Стимулиране на имунната система

Може би най-голяма полза за спортистите, от приема на ВСАА е, подобреното мускулно възстановяване. Приемайки тези аминокиселини чрез BCAA Mega Caps, Вие ще чувствате  значително намаляване на  болезнеността в  мускулите, по време и след тренировка. Това означава   по-бързо възстановяване, което от своя страна означава по-бърз растеж на мускулната маса и сила. BCAA  сами по себе си са показали, че  стимулират  синтеза на мускулен протеин. С други думи, те са показали способност да индуцират мускулни печалби, дори и в отсъствието на тренировки! Проучванията показват, че BCAA увеличават синтеза на хормоните  тестостерон,хормон на растежа и инсулин, всеки един от които е анаболен хормон.

ВСАА вероятно оказват  антикатаболен ефект, като  потискат използването на мускулните протеини за гориво, като по този начин предпазват мускулите от разграждане. С по-малко мускулно  разграждане,се увеличава синтеза на протеини, и Вие трупате повече мускули. Всеки знае колко е трудно да се тренира болен, и как мускулите спират да растат заради това! Когато тренирате с висок интензитет или висок обем, рискувате потискането на имунната система и настъпването на  инфекции. Приемайки  BCAA, чрез продукта BCAA Mega Caps, Вие  ще помогнете за попълване на изхабения  глутамин, което е от съществено значение за функционирането на имунната система.Можем да обобщим, че BCAA Mega Caps е добавка, спомагаща  за предотвратяване на катаболното  състояние в организма, което от своя страна може да спомогне за подобряване на възстановяването и да намали вредните ефекти, които  вашите тренировките могат да имат върху организма Ви.

Начин на употреба: 1 доза 2-3 пъти дневно /преди, след тренировка и вечер преди лягане/.

Състав:

bcaa-mega-caps-sf

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

Olimp BCAA Mega Caps 300 капсули

  • Производител: Olimp
  • Код на продукта: Olimp BCAA Mega Caps 300 капсули
  • Наличност: В наличност
  • 83.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359