Olimp Arthroblock Forte 60 капсулиOlimp Arthroblock Forte 60 капсули1
Olimp Arthroblock Forte 60 капсули
39.00 лв
product header
Olimp Arthroblock Forte 60 капсулиOlimp Arthroblock Forte 60 капсули

Приблизително 2/3 от населението на земята,  страда от остеоартрит - състояние, което причинява дегенерация на хрущяла между костите. В тази страховита статистика влизат и млади и стари, без значение на пола. Маже би с най- голям риск да развият  засягащи ставите и хрущялите заболявания, са хората над  35 годишна възраст, тези извършващи физически труд, и разбира се спортистите. Можете да се предпазите от остеоартрит, или да облекчите вече съществуващо ставно заболяване, с помощта на продукта Arthroblock forte на Olimp Laboratories. Това е иновативна хранителна добавка, съдържаща  7 основни активни съставки, които могат да имат благоприятен ефект върху вашите стави, като ги поддържа в добра форма.Веществата, съдържащи се в продукта се допълват взаимно, като се получава синергичен ефект за подобряване здравето на опорно-двигателния апарат.

Ползи от приема на Arthroblock forte:

 

  • Намаляване болката в ставите
  • Възстановяване на хрущялите
  • Подобряване мобилността на ставите
  • Облекчаване на възпаленията
  • Подобряване синтеза на колаген
  • Възвръщане здравето на опорно – двигателния апарат
  • Предпазване от ставни заболявания


Arthroblock forte  съдържа следните активни съставки: Glucosamine sulphate и Chondroitin sulfate – те  осигуряват  аминозахари - елементите, необходими за изграждане на ставите,   гарантиращи  тяхното гладко функциониране, осигуряващи   възстановяване на хрущяла, и подкрепящи  синовиалното  производство;  Hyaluronic acidх - иалуронова киселина - има висок афинитет за свързване с вода, и  гарантира правилното смазване на елементите на опорно-двигателния апарат, отразявайки се  благотворно на тяхната  повърхност; Boswelia Serrata extract (60% of boswellic acid) - екстракт от Boswellia Serrata - стандартен разтвор на 60% бозвелова киселина, който може да облекчи състояния, свързани с физическо  претоварване и възпаления на костно-мускулната система.

Zingiber extract (5% gingerols) екстракт от корените от джинджифил  - съдържа вещество, наречено гингерол, което може да упражнява противовъзпалителен ефект върху ставите. Активните съединения на корена  от джинджифил, могат  да облекчат  мускулно-скелетни заболявания, причинени от претоварване,  или механични наранявания; Vit. C - витамин С - силен антиоксидант, който  неутрализират свободните радикали, и витамин  необходим  за синтеза на колаген,  осигуряващ  здраве на  ставния хрущял; Albion manganese amino acid chelate including manganese - източник на манган, който е елемент необходим  за изграждане на здрави и силни кости и стави.

Arthroblock forte  е хранителна добавка, съдържаща съединения които могат да оказват благотворно влияние върху поддържането на опорно-двигателния апарат в добра форма. Продукта е особено подходящ за спортистите, за  тези  които са претърпели механични наранявания, или за хората  страдащи  от ставни или мускулно-скелетни заболявания. Тази добавка  помага за намаляване на претоварването и износването  на  ставите,  например при физическо натоварване, при  наднормено тегло,  или  с напредване на  възрастта.

Начин на употреба:  Приемайте по 1 капсула 1-2 пъти на ден. Препоръчително е да се използва  в продължение на 2-3 месеца и след това, ако е необходимо отново след 1-2 месеца почивка

Състав:

olimp-arthroblock-forte-sydyrjanie

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

Olimp Arthroblock Forte 60 капсули

  • Производител: Olimp
  • Код на продукта: Olimp Arthroblock Forte 60 капсули
  • Наличност: В наличност
39.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359