Olimp AntiOX powerblend 60 капсулиOlimp AntiOX powerblend 60 капсули1
Olimp AntiOX powerblend 60 капсули
74.00 лв
product header
Olimp AntiOX powerblend 60 капсулиOlimp AntiOX powerblend 60 капсули

Всички знаят какво са свободните радикали – остатъци от различни метаболитни процеси, които могат да имат пагубни последствия за вашето тяло. Антиоксидантите са вещества, които ние приемаме чрез храната, и които неутрализират свободните радикали. Е, трябва да се признае, че диетата на съвременния човек, далеч не е перфектна, и е с ниско съдържание на тези полезни вещества. Приемате ли достатъчно плодове и зеленчуци? Ако отговора е “не“, то бъдете сигурни че не получавате достатъчно антиоксиданти. Това важи най – вече за спортистите. Тренирате усилено и се е  да бъдете по – здрави и да изглеждате по – добре? Тогава имате нужда от  AntiOX Powerblend на Olimp. В основата на ефикасността на този  продукт,  е комплекс от 36 активни растителни компоненти, които заедно имат огромен антиоксидантен потенциал.

Ползи от приема на AntiOX Powerblend:

 

  • Повишаване на антиоксидантите в тялото
  • Блокиране на свободните радикали
  • Отстраняване на токсините от тялото
  • Повече тонус и жизненост
  • Защита от редица заболявания
  • Стимулиране на имунната система


Ето някои от съставките в AntiOX Powerblend: OXXYNEA -патентована смес, състояща се от 22 екстракти от плодове и зеленчуци. Проучвания показват, че OXXYNEA  може да намали общото ниво на холестерола с близо 12%, да  увеличи  нивото на добрия  холестерол  с 13%, както и да  увеличи  антиоксидантното съдържание в тялото  с 10%; TRANS-RESWERATROL – мощен антиоксидант, който  забавя процеса на стареене,укрепва нервната и имунната система, пригежава противораков ефект; Rhodiola Rosea ECSTRACT - Rhodiola Rosea се отразява позитивно на сърдечния мускул, има противораково, имуностимулиращо и антиоксидантно действие,  предпазва черния дроб, и  подобрява спортните постижения; Астаксантин - има свойството да намалява  възпаления, да регулира нивото на холестерола,  да увеличава чувствителността на клетките към инсулин, да ускорява намаляването на мастната тъкан и да увеличава издръжливостта по време на тренировка.

Екстракт от листа на АРТИШОК - помага да се поддържа здравословно  кръвно налягане; Екстракт от гроздови семена - ефективно защитава цялата нервна система,предотвратява сърдечни заболявания,  чрез укрепване на стените на кръвоносните съдове, показва силни противоракови свойства; Кверцетин – притежава антиалергично   и противовъзпалително действие; КОЕНЗИМ Q10 - важно съединение в производството на енергия в тялото, укрепва сърцето и подобрява функционирането на имунната система; Екстракт от листа на зелен чай - забавя процеса на стареене на тялото, предотвратява сърдечно-съдови заболявания, ускорява отслабването; Цитрусови  биофлавоноиди – укрепват кръвоносните съдове, спомагат за редуцирането на мазнините, притежава антиалергични и противовъзпалителни свойства. Всички тези съставки, правят AntiOX Powerblend наистина ефективно средство, за подобряване качеството на живот, и поддържане на перфектно здраве.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула, сутрин след хранене.

Състав:

anti-ox-sf

 

 

 

 

 

 

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Алфа-липоева киселина 30 mg
Астаксантин 5 mg
Бета-Kаротин 1 mg
Екстракт от артишок 50 mg
Екстракт от гроздово семе 150 mg
Зелен чай екстракт 150 mg
Кварцетин 100 mg
Коензим Q10 15 mg
Ликопен 1 mg
Родиола розеа 100 mg
Смес от плодове и зеленчуци 200 mg
Транс ресвератрол 100 mg
Цитрусови биофлавоноиди 150 mg
Червена боровинка 40 mg
5 Olimp AntiOX powerblend 60 капсули
Много добър комплекс от антиоксиданти, който защитава мен и моето семейство.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Olimp AntiOX powerblend 60 капсули

  • Производител: Olimp
  • Код на продукта: Olimp AntiOX powerblend 60 капсули
  • Наличност: В наличност
74.00 лв
Бърза поръчка