Olimp ANTICATABOLAN 120 капсулиOlimp ANTICATABOLAN 120 капсули1
Olimp ANTICATABOLAN 120 капсули
59.00 лв
product header
Olimp ANTICATABOLAN 120 капсулиOlimp ANTICATABOLAN 120 капсули

Всеизвестен факт в света на бодибилдинга е, че аминокиселините са решаващ анаболен фактор. За да изградите желаната от Вас мускулна маса, трябва да приемате достатъчно аминокиселини. Направете това с  Dominator  ANTICATABOLAN на Olimp Laboratories. Това  е хранителна добавка, съдържаща най-ефективните аминокиселинни компоненти, с антикатаболно  действие. Приемайки Dominator  ANTICATABOLAN, Вие ще се предпазите от  разграждането на мускулната тъкан -  реакция, която се появява  след  тренировка или по време на сън.

Ако искате да направите мускулесто тяло, трябва да се стремите да поддържате добри нива на аминокиселините с разклонена верига ВСАА, и глутамин, във вашите мускули. С приема на Dominator  ANTICATABOLAN, Вие ще  защитите тези   аминокиселини в мускулите си. Този продукт ще Ви позволи да тренирате   дълго, защото  намалява чувството на умора. Dominator  ANTICATABOLAN съдържа аминокиселините  с разклонена верига ВСАА, по-специално левцин, л-глутамин, л-аргинин, и други анаболни съставки.

Действие на Dominator  ANTICATABOLAN:

 

  • Предпазва от катаболни процеси
  • Възстановява и повишава енергийните ресурси
  • Увеличава физическия капацитет
  • Съдейства за строежа на мускулна маса
  • Ускорява възстановяването след тренировка


Dominator  ANTICATABOLAN Ви осигурява 15 грама от аминокиселината л-левцин. Като една  от трите ВСАА, л-левцин е от съществено значение, и не само за вашето  здраве. Л-левцин има отличен  ефект върху постиженията Ви в залата. Тази аминокиселина  помага за запазването на чистата  мускулна тъкан, снабдява организма с енергия когато е под стрес (по време на тренировка),  запазва мускулния гликоген, поддържа азотния баланс. Л-левцин също така повишава способността за концентрация, което е много важно за трениращите. Като най-силната от  ВСАА аминокиселините, л-левцин  е това, което е известно като "ограничаващ хранителен елемент" - което означава, че трябва да имате достатъчно от него, пропорционално на другите аминокиселини, за да може тялото Ви да се възползва  от това, което постъпва в него.

Dominator  ANTICATABOLAN съдържа и л-глутамин – аминокиселина, която  помага за предотвратяване на мускулния  катаболизъм. Л-глутамина спомага анаболната  активност, чрез стимулиране на хормона на растежа, а  когато се комбинира с BCAA, както е в Dominator  ANTICATABOLAN, л-глутамин  увеличава нивата на тестостерона, и  понижаване  нивата на кортизола.  Добре  известен е  фактът, че BCAA  помага на  мускулите  да издържат на  стрес. Вече разкрихме ползите от л-левцин, а другите 2 ВСАА л-валин и л-изолевцин,  играят важна роля за синтеза  на протеини, а също така стимулират  растежа на мускулите.

Във формулата на Dominator  ANTICATABOLAN присъства и аминокиселината  L-аргинин, която повишава значително способността Ви да тренирате. Л-аргинин увеличава мускулната маса, подобрява мускулния тонус, намалява мастната тъкан на мазнините в тялото, повишава енергията,  подобрява силата и  издръжливостта,  и спомага за възстановяването. Всички тези съставки, превръщат Dominator  ANTICATABOLAN в мощна  антикатаболна  формула, създадена с цел да се сведе до минимум разграждането на мускулната тъкан по време на всяка тренировка.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули 2-3 пъти на ден -  когато се събудите, след тренировка и преди лягане.

Състав:

ANTICATABOLAN-sf

 

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 60
Съставки
Аргинин етил естер 300 mg
Витамин В6 4 mg
Калории 1,3 kcal
Калциум бета-хидрокси-бета-метилбутират 760 mg
Л-валин 200 mg
Л-изолевцин 200 mg
Левцин етил естер 400 mg
Н-ацетил-Л-глутамин 400 mg
Протеини 0,33 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Olimp ANTICATABOLAN 120 капсули

  • Производител: Olimp
  • Код на продукта: Olimp ANTICATABOLAN 120 капсули
  • Наличност: В наличност
59.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359