Olimp ALA 200 120 капсулиOlimp ALA 200 120 капсули1
Olimp ALA 200 120 капсули
39.00 лв
product header
Olimp ALA 200 120 капсулиOlimp ALA 200 120 капсули

Алфа-липоевата  киселина  или ALA, е естествено съединение, което се произвежда естествено  в тялото. Тя е от голямо значение за  жизнените функции на клетъчно ниво, като например производството на енергия. Докато сте здрави, тялото може да произвежда цялото необходимо количество  ALA от което се нуждае. Но при определени условия, това производство може да намалее, предизвиквайки здравословни проблеми.  Има хранителни източници на ALA като мая, месо, черен  дроб, спанак, броколи, и други. Въпреки това, ALA от храната не се усвоява достатъчно,  за да се получи значително увеличение в нивото на свободната  ALA в тялото. Тук на помощ идват хранителните добавки. Доверете се на ALA 200 на Olimp Laboratories. Този продукт Ви осигурява 200 милиграма ALA във всяка капсула.

Ползи от приема на ALA 200:

 

  • Антиоксидантно действие
  • Предпазване от сърдечно – съдови заболявания
  • Поддържане на сърдечната функция
  • Повишаване енергийните нива в тялото
  • Подобряване функциите на мозъка
  • Облекчаване на артритните симптоми


Алфа липоевата  киселина е антиоксидант, който неутрализира потенциално вредните  химикали, наречени свободни радикали. Това, което прави алфа липоевата  киселина уникална  е, че тя се разтваря  във вода и мазнини, за разлика от по-често използваните  антиоксиданти, витамини C и витамин E, и изглежда, че е в състояние да преработи антиоксиданти като витамин С и глутатион, след като те са били използвани. Алфа липоевата  киселина може да премине през кръвно-мозъчната бариера, и минава лесно в мозъка. Смята се, че тя  защитава  мозъка и нервната тъкан чрез предотвратяване действието на свободните радикали. Алфа липоевата  киселина е чудесно средство  за профилактика и лечение на различни сърдечно-съдови заболявания, включително инфаркт и инсулт. ALA също спомага за увеличаване на здравословните  нива на холестерола HDL и намаляване на неблагоприятните LDL нива, както и на  триглицеридите в кръвта.

Няколко проучвания показват, че алфа липоевата  киселина добавки може да подобри способността на организма да използва собствен инсулин за понижаване на кръвната захар при хора с диабет тип 2. ALA може да помогне за намаляване на симптомите на периферната  невропатия - нервни увреждания, които могат да бъдат причинени от диабет.Някои хора вземат АЛА добавки с намерение да подобрят своето здраве. Продукта ALA 200  е препоръчителен особено за лица в риск от атеросклероза, диабет, сърдечни и чернодробни заболявания, затлъстелите хора, пушачите, възрастните хора. Особено необходим е на  спортистите, тъй като съдейства  за намаляване на мастната тъкан, и подобряване на силата  и издръжливостта на мускулите.

Начин на употреба:  Приемайте по 1-2 капсули три пъти дневно по време на хранене.

Състав:

ala-200-sf

 

 

 

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

Olimp ALA 200 120 капсули

  • Код на продукта: Olimp ALA 200 120 капсули
  • Наличност: Изчерпан
39.00 лв