Oh Yeah Protein Bars 12 бр x 85 гр Oh Yeah Protein Bars 12 бр x 85 гр 1
Oh Yeah Protein Bars 12 бр x 85 гр
70.00 лв
product header
Oh Yeah Protein Bars 12 бр x 85 гр Oh Yeah Protein Bars 12 бр x 85 гр

Oh yeah!!! Това се чува всеки път, когато някой отхапе от тези греховно вкусни протеинови барове. Oh yeah bars са наистина уникално вкусни и са отлично допълнение към вашия активен начин на живот.Тези невероятни барове са един от лидерите на пазара, което дължат именно  на разкошния си вкус.

Всеки Oh yeah бар, ще Ви достави 30 грама  изключително качествен протеинов микс, печени фъстъци и мек карамел, обвити в ароматен млечен шоколад. Освен това, един от тези вкусни барове има само 190 калории, не съдържа вредни мазнини и има само 4-5 грама захар. Благодарение на това Oh yeah bars не оказват голямо влияние на кръвната захар, а това ги прави подходящи за хората, борещи се с излишните килограми.

oh yeah ad

Oh yeah bars са идеални за хората, спазващи високопротеинова диета. Всеки от баровете  съдържа качествен протеинов комплекс, който включва изолати на суроватъчен протеин, млечен протеин изолат,  концентрати и казеин. Този протеин е с  отлична смилаемост и помага да се поддържа балансирано и здравословено  протеиново захранване на вашите мускули.

Oh yeah bars  са произведени единствено и само  от здравословни съставки, които предлагат превъзходен вкус и удовлетвореност на глада, като същевременно са с намалени  калории, по-ниско съдържание на  мазнини, наситени мазнини, натрий или захар.

Насладете се на превъзходния вкус на баровете Oh yeah bars! Те са удобни за носене и ще бъдат с вас навсякъде и по всяко време. Oh yeah bars ще допълнят чудесно вашата високопротеинова диета, без да причинят нито грам наддаване на тегло. Oh yeah bars са подходящото решение, когато нямате време за питателна протеинова закуска.

Състав:

oh yeah bars sf

 

 

Дозировка
Доза 1 бар
Дози в опаковка 12
Съставки
Въглехидрати 31 g
Диетични фибри 4 g
Желязо 10 %
Захарен алкохол 15 g
Захари 8 g
Калории 380
Калории от мазнини 180
Калций 6 %
Мазнини 19 g
Мононенаситени мазнини 7 g
Наситени мазнини 7 g
Натрий 130 mg
Полиненаситени мазнини 3,5 g
Протеини 26 g
Холестерол 5 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Oh Yeah Protein Bars 12 бр x 85 гр

  • Код на продукта: Oh Yeah Protein Bars 12 бр x 85 гр
  • Наличност: В наличност
70.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359