Nutrex Lipo 6 CLA 45 дражетаNutrex Lipo 6 CLA 45 дражета1
Nutrex Lipo 6 CLA 45 дражета
25.00 лв
product header
Nutrex Lipo 6 CLA 45 дражетаNutrex Lipo 6 CLA 45 дражета

Учените смятат, че една от причините за затлъстяването е недостатъчното количество свързана линолова киселина CLA в организма. Това вероятно е  резултат от продължителни диети, които обикновено лишават организма от жизненоважни мазнини. В повечето такива диети,  свързаната линолова киселина  липсва. Липсата на тази киселина в храната, нарушава сериозно метаболизма. Това е така, защото  тя спомага за пълното навлизане на глюкозата в мускулните клетки, като по този начин  предотвратява  нейното преобразуване в мазнина.

Можете да си набавите тази мастна киселина, чрез продукта Lipo 6 CLA на Nutrex. CLA  e омега-6 мастна киселина, която стимулира изгарянето на излишните телесни мазнини, насърчава растежа на чиста мускулна маса и редуцира високите нива на глюкоза в тялото.

Lipo 6 CLA е висококачествена  под формата на лесно усвоими дражета, който ще стимулира значително процеса на редуциране на излишните мазнини.

Характеристики на Lipo 6 CLA:

 • Осигурява 1000 мг CLA на драже
 • Извлечена от шафраново масло
 • Стимулира изгарянето на мазнините
 • Подпомага мускулния растеж
 • Ускорява метаболизма
 • Понижава холестерола
 • Предпазва сърдечно-съдовата система
 • Има антикатаболен ефект


CLA във формулата на Lipo 6 CLA е естествена мастна киселина, която  ускорява разграждането на вече складирани телесни мазнини, и ги транспортира в кръвообращението, където тези мазнини се изгарят за генериране  на енергия. 

Също така, CLA  притежава свойството  да транспортира големи количества хранителни вещества до мускулните клетки. Това е от голяма полза за бодибилдърите, защото чрез това си свойство, CLA може да  увеличи мускулната маса.

Разбира се, това е възможно само ако е  съпроводено и с ежедневни тренировки. В общи линии, може да се каже, че CLA потиска способността на организма да складира мазнини, като модифицира определени ензими в сложната обмяна на мазнините.

nutrex-lipo-6-cla

В продължение на много години се е смятало, че мазнините са изключително вредни за човешкото здраве, но се оказва обратното. Всъщност, CLA е мощен  антиоксидант, а също така е и инхибитор на ензимите, отговорни за съхранение на липидите в мастните клетки.

Конюгираната линолова киселина, регулира синтеза  на двата хормона лептин и резистин,  които са в тясна взаимовръзка и  взаимодействие с инсулина, и оказват решаващо  влияние  върху апетита, и натрупването на мазнини. Свързана линолова киселина насърчава имунната система, поддържа здравословен метаболизъм и намалява нивото на вредния холестерол.

Също така, CLA във формулата на Lipo 6 CLA има благоприятно действие върху сърдечно-съдовата система и предпазва от развитие на някои видове ракови заболявания.

Начин на употреба: Приемайте по 1 драже 2-3 пъти дневно с храна.

Разфасовка: 45 дражета

Състав:

nutrex-research-lipo-6-cla-45-softgels

Напишете отзив
    Лош           Добър

Nutrex Lipo 6 CLA 45 дражета

 • Производител: Nutrex
 • Код на продукта: Nutrex Lipo 6 CLA 45 дражета
 • Наличност: В наличност
25.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359