Nutrex Lipo 6 Black Hers 120 капсулиNutrex Lipo 6 Black Hers1
Nutrex Lipo 6 Black Hers 120 капсули
79.00 лв 95.00 лв
product header
-17% Nutrex Lipo 6 Black Hers 120 капсулиNutrex Lipo 6 Black Hers

Както повечето дами  фитнес ентусиасти, Вие работите  усилено в  залата и спазвате специален хранителен режим за отслабване. Понякога обаче, кантара просто не помръдва. Често срещан проблем, свързан с невъзможността да смъквате килограми  е,  прекомерна употреба на стимуланти, включително кофеин и други продукти за отслабване. Това води до загуба чувствителността  на  рецепторите,  на повърхността на клетката. Точно тук е момента, в който ще е добре да получите някаква помощ, и тя се казва Lipo 6 Hers на Nutrex. Този продукт е наречен "интелигентния" разрушител на мазнини, защото той използва три-фазова  система да атакува  вашия нежеланите мазнини: почиства рецепторите, препрограмира  рецепторите, и след това ги атакува само с едно хапче, за изгаряне на мазнините.

Какво ще получите приемайки Lipo 6 Hers?

 

  • Потискане на апетита
  • Стимулиране на метаболизма
  • Тласък на енергия
  • Мощно изгаряне на мазнините
  • По – голяма умствена и физическа издържливост


Както казахме, Lipo 6 Hers работи за вашето тяло пъ три начина. Първо, Lipo 6 Hers почиства адренергичните рецептори, използвайки розмарин и ресвератрол.  Защо е необходимо това? Специалистите вярват, че прочистването на  рецепторите  на клетката, ги прави готови за "подходяща  междуклетъчна  комуникация." Втората стъпка в тристранната  система на  Lipo 6 Hers е,  препрограмиране рецепторите  с монотерпени. Монотерпени препрограмират “обърканите“ рецептори, запазвайки  информацията  дълбоко в  паметта на клетките, създавайки по този начин едни  “освежени“ рецептор." Накрая, Lipo 6 Hers  използва мощен комплекс за изгаряне на мазнините, проектиран да ги нокаутира  само с едно хапче на ден. Тъй като  вашите рецептори са били почистени и подмладени, способността им да се повлияват от   този супер-мощен комплекс   се засилва,  правейки  вашата чувствителност към продукта по-голяма, което   води до по-загуба на мазнини.

Какво съдържа комплекса за отслабване? Съставките изгарящи  мазнините, открити в Lipo 6 Hers  работят  синергично, и  атакуват  мазнините от всички ъгли. Те включват безводен  кофеин, Methylhexaneamine, Synephrine, Йохимбин HCL и 3,5 L-тиронин. Всички сте запознати с кофеин и това е положителен ефект върху загубата на мазнини и спортни резултати. Methylhexaneamine, Synephrine, Йохимбе и L-тиронин са подобни стимуланти от типа съединения, които действат чрез други метаболитни пътища, като “нареждат“ на  рецепторите  на клетките да  стимулират  изгарянето  на мазнините. Този комплекс от 5 съединения има толкова мощен ефект, че Ви е нужно само 1 хапче. С приема на Lipo 6 Hers  ще забележите тласък в енергийните нива, а също така продукта осигурява значително потискане на апетита през целия ден.

Употреба: 3 капсули на ден, приети с много вода 30 минути преди тренировка.

Състав:

nutrex-lipo-6-black-hers-sydyrjanie

 

5 Nutrex Lipo 6 Black Hers 120 капсули
Всяка година на пролет си правя чистене с този продукт. Помага ми да ми се случат нещата по-бързо.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nutrex Lipo 6 Black Hers 120 капсули

  • Производител: Nutrex
  • Код на продукта: Nutrex Lipo 6 Black Hers
  • Наличност: В наличност
95.00 лв
79.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359