Nutrend TYROSINE 120 капсулиNutrend TYROSINE 120 капсули1
Nutrend TYROSINE 120 капсули
42.00 лв
product header
Nutrend TYROSINE 120 капсулиNutrend TYROSINE 120 капсули

Аминокиселините са важна и неизменна част от доброто здравословно състояние. Л-тирозин е неесенциална  аминокиселина, която е градивен елемент на белтъка. Всеки се нуждае от Л-тирозин,  особено  спортистите и възрастните хора. Допълнителният прием на L-тирозин може да бъде ползотворен и за хората, страдащи от депресия-доказано е, че при тях често са налице  ниски нива на тази аминокиселина в кръвта. TYROSINE на Nutrend е хранителна добавка, създадена в подкрепа на по-високата концентрация, доброто настроение, повишената бдителност и антикатаболната защита. TYROSINE е отлично допълнение към всяка тренировка и средство, което ще Ви помогне да се справите със стреса и последствията от него.

Характеристики на продукта:

  • 0,5 гр тирозин на капсула
  • Повишава концентрацията и бдителността
  • Подобрява настроението
  • Повишава производството на хормона на растежа
  • Увеличава енергийните нива в тялото

Тирозина се произвежда от изключително важната аминокиселина  Фенилаланин. Ето защо, ако храната Ви е бедна на тази аминокиселина, е твърде възможно да развиете дефицит на Тирозин. Недостигът  на Тирозин, води до синдром на хроничната умора, депресивно настроение, тревожност, ниско либидо, загуба на паметта и други проблемни състояния, свързани с психичното здраве.  Във вашия организъм, аминокиселината Тирозин  се превръща в невротрансмитерите допамин и норепинефрин. Тези мозъчни химикали работят  за Вас, като ефективно  регулират   настроението Ви, облекчават чувството на болка, спомагат за намаляване  на апетита, подкрепя паметта Ви  и умствената дейност като цяло.

Тирозина е   фактор с ключово значение, за производството на хормоните  на щитовидната жлеза, които регулират метаболизма. Ето защо, тази хранителна добавка е подходяща при проблеми свързани с щитовидната жлеза. Хората страдащи от наднормено тегло,  могат да извлекат полза от приема на TYROSINE , защото неговата съставка-аминокиселината Тирозин,  въздейства благоприятно върху производството на тироксин, хормонът на щитовидната жлеза, който пък от своя страна увеличава цялостната обмяна на веществата. Тирозин също така, има способността значително да намалява умората, което би могло да бъде от полза на спортистите и бодибилдърите.

Суплемента TYROSINE е предназначен за подобряване на настроението, повишаване на енергията и изостряне на фокуса и концентрацията. Ефективното регулиране на настроението е от полза за постигането на психическо и емоционално здраве, особено за хората страдащи от  депресия и тревожност.

Начин на употреба: Приемайте 30-40 минути преди тренировка, по 2-3 капусли за подобряване на спортните резултати. В периодите на интензивно физическо и умствено натоварване приемайте по 1 капсула сутрин. За контролиране на здравословно тегло – 1 капсула сутрин, още 1 30 минути преди тренировка.

Разфасовка: 120 капсули

TYROSINE 100 g 2 caps 3 caps 4 caps
L-tyrosin 80,6 g 1 000 mg 1 500 mg 2 000 mg
1 capsule = 620 mg
Net weight: 74,4 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nutrend TYROSINE 120 капсули

  • Производител: Nutrend
  • Код на продукта: Nutrend TYROSINE 120 капсули
  • Наличност: В наличност
42.00 лв
Бърза поръчка