Nutrend FAT DIRECT 160 капсулиNutrend FAT DIRECT 160 капсули1
Nutrend FAT DIRECT 160 капсули
77.00 лв
Nutrend FAT DIRECT 160 капсулиNutrend FAT DIRECT 160 капсули
Понякога, човек е склонен да опита  всяка диета и добавка за отслабване на пазара. Лошата новина е, че в повечето случаи единственото нещо, което олеква е портфейла Ви. А мисията да ядете по-малко, да се храните  здравословно, и да правите  повече физически упражнения се оказва изключително трудна. Тази концепция е просто  теория, която е вярна, но е дяволски трудно да се осъществи. Запознайте се с FAT DIRECT на Nutrend- потиска апетита и създава чувството за ситост, а в същото време предотвратява натрупването на нови мазнини. Спомага за стабилизиране нивата на глюкозата в кръвта. FAT DIRECT поставя нови основи в горенето на мазнини! Изключителната комбинация на 3 активни съставки със запазена марка спомагащи за оформянето на тялото. Svetol® - стандартизиран екстракт от зелено кафе, Clarinol®- CLA - конюгирана линолова киселина, Garcitrin® - стандартизиран екстракт от Гарциния Камбоджа, съдържащ хидроксилимонена киселина и гарцинол.

Характеристики на продукта:
  • Термогенна формула с натурални съставки
  • Изгаря натрупаните излишни мазнини
  • Засилва метаболизма
  • Потиска апетита
  • Повишава термогенезата

FAT DIRECT съдържа зелено кафе, което е богат източник на  полифеноли и хлорогенна киселина. Именно тези съставки помагат на зеленото  кафе  да намалява  усвояването на мазнините и глюкозата в червата. Когато зеленото кафе на зърна се пече, то  губи голямо количество хлорогенна киселина. Тя има способността  да забавя освобождаването на глюкоза (захар) в организма, което се отразява благотворно върху метаболизма. Хлорогенната  киселина също така, стимулира  метаболизма  за да може  тялото да изгаря  повече излишни мазнини.

FAT DIRECT включва е Свързаната Линолова Киселина, която подпомага  процеса на отслабване по няколко  начина. От една страна, тя стимулира метаболизма на телесните мазнини, а също така предотвратява забавянето  на обмяната на веществата, което понякога възниква по време на диета. От друга страна, CLA има способността да активизира  разграждането на вече складираните в тялото подкожни мазнини, като ги прехвърля в кръвообращението, за да бъдат изгорени за енергия. Не на последно място, CLA инхибира способността на тялото да складира мазнини, като модифицира определени ензими в сложната обмяна на мазнините.

FAT DIRECT съдържа екстракт от гарциния. В растението има голяма концентрация на ХЛК(хидроксилимонена киселина).  ХЛК действа като инхибира ензима, който е отговорен за превръщането на  тези калории в мазнина. В резултат на това, тялото започва да  изгаря наличните мастни запаси, като по този начин се постига значително редуциране  на телесно тегло.Друго свойство  на гарциния, което спомага отслабването, е нейното въздействие  върху централната нервна система. При употреба на растението се повишават нивата на серотонина, а ако не знаете, това е  хормона  регулиращ  апетита. Благодарение на това, гарциния потиска апетита. Плода гарциния  стимулира процеса термогенеза.

Начин на употреба: Приемайте 4 капсули, два пъти дневно на празен стомах, 20 минути преди обяд или вечеря. Максимална дневна доза – 8 капсули.

Разфасовка: 160 капсули

Състав:

nutrend-fat-direct-160-caps2

Напишете отзив

    Лош           Добър

Nutrend FAT DIRECT 160 капсули

  • Производител: Nutrend
  • Код на продукта: Nutrend FAT DIRECT 160 капсули
  • Наличност: В наличност
  • 77.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359