Nutrend EXPLOSIN 20 x 9 грNutrend EXPLOSIN 20 x 9 гр1
Nutrend EXPLOSIN 20 x 9 гр
31.00 лв
product header
Nutrend EXPLOSIN 20 x 9 грNutrend EXPLOSIN 20 x 9 гр

Ако искате тренировките Ви да са максимално интензивни и резултатни, Ви е нужна подходяща предтренировъчна добавка. Представяме Ви EXPLOSIN на Nutrend-предтренировъчен продукт, предназначен за културисти и атлети, които искат да увеличат своята  издръжливост и да увеличат ефективността на тренировките си. Уникалната предтренировъчна формула е предназначена за постигането на безкомпромисни резултати. EXPLOSIN съдържа ефективна комбинация от три синергично действащи смеси от активни съставки, които подобряват кръвообращението и повишават концентрацията по време на тренировка. Включени са кофеин, аргинин, ефективна комбинация от полифеноли Vinitrox, цитрулин малат, синефрин и други.

Характеристики на продукта:

  • Матрица повишаваща концентрацията (кофеин, тирозин)
  • Матрица подобряваща кръвообращение (аргинин, Vinitrox, L-Цитрулин малат
  • Матрица повишаваща силата и интензитета по време на тренировка (синефрин, таурин)


Кофеина във формулата на EXPLOSIN стимулира директно централната нервна система. Веществото има  способността временно да потиска сънливостта и да възвръща остротата на будното внимание, което ще е от полза на хората, занимаващи се с умствена дейност, изискваща повече внимание. Кофеина в продукта повишава издържливостта по време на тренировка. Той постига тези ефекти, защото има способността са повишава  синтеза на адреналин в тялото, в резултат на което увеличава нивата на свободната енергия. По-доброто  ниво на енергия и истински острия  фокус, са много важни неща, които трябва да бъдат взети под внимание по време на всяка тренировка.

EXPLOSIN съдържа и аргинин, чиято употреба в  бодибилдинга е  свързана, с увеличаване на притока на кръв и повишаване на секрецията на хормона на растежа. Изследванията потвърдиха връзката между аргинин и производството на азотен оксид-азотния оксид може да предизвика увеличаване на  притока на кръв. Културистите знаят, че повишения  кръвен поток и допълнителната  секреция на растежния  хормон, водят до увеличаване на мускулната маса, разбира се, когато се комбинират  с тренировки. Растежният хормон е химическо вещество, което насърчава тялото да расте, и  е от основно значение за културистите.

EXPLOSIN включва таурин, който е незаменим за бодибилдърите и спортистите, защото таурин съдейства  за увеличаване на мускулната маса, мускулната сила и  мощ,  намалява мускулните  увреждания, ускорява възстановяването между тренировките, и  има инсулиноподобен ефект в организма. Оказва се, че таурин има няколко критични функции, и може да действа подобно на креатина, като разширява клетките, и помага на мускулните клетки да задържат  повече вода. По този начин, таурин   увеличаване на клетъчния обем на мускулите. Също така, таурин повишава  протеиновия синтез, съдействайки за по-добра мускулна хипертрофия.

Начин на употреба: До 85 кг. вземайте по 6 гр., над 85 кг. или при високоинтензивни тренировки, приемайте по 9 гр. Консумирайте 30 минути преди тренировка.

Разфасовка: 20 х 9 грама

Състав:

nutrend-explosin-20x-9-g2

Дозировка
Доза 90 g
Дози в опаковка 20
Съставки
Vinitrox 225
Витамин В2 1.1 mg
Витамин В6 1.1 mg
Витамин С 60
Екстракт от цитрус ауранций 75
Кофеин 225
Л-аргинин 3000 mg
Л-тирозин 825 mg
Л-цитрулин 750
Таурин 750
Фолиева киселина 150 μg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nutrend EXPLOSIN 20 x 9 гр

  • Производител: Nutrend
  • Код на продукта: Nutrend EXPLOSIN 20 x 9 гр
  • Наличност: В наличност
31.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359