Nutrend ENDURO BCAA 120 капсулиNutrend ENDURO BCAA 120 капсули1
Nutrend ENDURO BCAA 120 капсули
35.00 лв
product header
Nutrend ENDURO BCAA 120 капсулиNutrend ENDURO BCAA 120 капсули

Трябва да Ви е известно, че аминокиселините са решаващ анаболен фактор. Едни от най-важните са ВСАА-аминокиселините с разклонена верига. За да изградите желаната от Вас мускулна маса, трябва да приемате достатъчно количество от тях, а щом  тренирате активно всеки ден, със сигурност имате нужда от допълнителен прием. ENDURO BCAA на Nutrend е хранителна добавка, която осигурява 3000 мг в дневна доза от най-важните незаменими аминокиселини ВСАА (L-Левцин, L-Изолевцин и L-Валин) в оптимално съотношение 2:1:1. В ENDURO BCAA, аминокиселините с разклонена верига са в комбинация с други активни съставки-L-Карнитин, L-Карнозин и L-Аланин. Тази комбинация от високоефективни съставки подобрява издръжливостта, предпазва мускулната тъкан и намалява киселинността в организма.

Характеристики на продукта:

  • 3000 мг ВСАА в доза
  • Оптимално съотношение 2:1:1
  • С л-карнитин, л-карнозин и л-аланин
  • Ускорява възстановяването на мускулите
  • Предпазва от катаболно увреждане на мускулите
  • Премахва чувството на умора


Когато става въпрос за аминокиселини с разклонена верига ВСАА, това се отнася до трите аминокиселини Левцин, Изолевцин и Валин.Те са специални, защото се метаболизират в мускулите Ви, вместо в черния дроб. Така се използват точно където трябва, за изграждането на нови протеини, или за енергия. По този начин, ВСАА ще Ви помогнат да изградите мускули и да ги предпазите от катаболно разграждане. След  всяка интензивна тренировка, тялото обикновено е в катаболно състояние. Това може да хвърли вашите усилия на вятъра, ако не реагирате адекватно! Това е мястото, където на помощ  идват аминокиселините с разклонена верига.

Аминокиселините с разклонена верига и  най-вече левцин,  имат изключителни  анаболни свойства.  Заедно със стимулиране на синтеза на мускулния протеин, те също така активират хормона,  отговорен за регулирането на клетъчния растеж. Тъй като съдържа ВСАА аминокиселините, този продукт ще съхрани мускулите Ви, тъй като благодарение на аминокиселините с разклонена верига, мускулния катаболизъм ще бъде сведен до минимум. ВСАА аминокиселините във формулата на ENDURO BCAA  ще Ви осигурят  по-бързо и ефективно възстановяване между  тренировките, което също е много важно, ако искате да постигате оптимални  резултати.

ENDURO BCAA съдържа и л-карнозин. Карнозина се съдържа в големи количества в скелетната мускулатура. Това го прави отлично средство за повишаване на  мускулната  сила и мощ. Карнозина ефективно  предпазва  скелетните мускули от наранявания, повишава мускулната сила и издръжливост и ускорява качественото   възстановяването след  интензивна тренировка. Ако търсите средство за подобряване на силовите постижения, Карнозинът със сигурност ще Ви помогне. Той се използва за увеличаване на мускулната издръжливост, както и на експлозивната сила.

Начин на употреба: За защита на мускулната маса преди тренировка: 6 капсули (3 g BCAA). За по-добро възстановяване: 6 капсули след тренировка. При по-леки тренировки: дозата може да бъде разделена на две – 3 капсули преди тренировка и 3 капсули след тренировка.

Разфасовка: 120 капсули

Състав:

etiketTemplate12

Дозировка
Доза 6 капсули (3 g BCAA)
Дози в опаковка 20
Съставки
Енергийна стойност 13 kcal ( 1 доза)
Л-аланин 300 mg
Л-валин 750 mg
Л-изолевцин 750 mg
Л-карнитин тартарат 444 mg
Л-карнозин 60 mg
Л-левцин 1500 mg
Протеини 3,4 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nutrend ENDURO BCAA 120 капсули

  • Производител: Nutrend
  • Код на продукта: Nutrend ENDURO BCAA 120 капсули
  • Наличност: В наличност
35.00 лв
Бърза поръчка