Nutrend CREATINE ETHYL ESTER 120 капсулиNutrend CREATINE ETHYL ESTER 120 капсули1
Nutrend CREATINE ETHYL ESTER 120 капсули
41.00 лв
product header
Nutrend CREATINE ETHYL ESTER 120 капсулиNutrend CREATINE ETHYL ESTER 120 капсули

Измежду всички хранителни добавки за спортисти, може би най – популярните и търсени са креатиновите. Това не е случайно, защото креатина може да осигури забележително подобрение в силата, и изграждането на чиста мускулна маса. Креатина е добре изследван и ефектите от него са категорично доказани. Много важно е, каква форма на креатин ще изберете, за да извлечете максимума от неговите качестваКреатинът представлява комбинация от 3 аминокиселини (аргинин, глицин и метионин). Тези аминокиселини могат да се набавят, чрез консумирането на месо и риба, но за хората които спортуват са необходими по-големи количества от тях.

Можете да си ги осигурите, с приема на CREATINE ETHYL ESTER от Nutrend. Този креатинов продукт ще Ви осигуриедин изключително разтворим креатин-креатин етил естер, който е по-стабилен, абсорбира се значително по-бързо и се усвоява по-пълноценно. Благодарение на свойството си да се разтваря в мазнини, задържането на вода е сведено до минимум.

Характеристики на продукта:

 • 500 мг креатин етил естер на капсула
 • Обогатен с алфа-липоева киселина и витамин B6
 • Увеличава мускулната мощ и сила
 • Подобрява издържливостта
 • Осигурява изключително ефективен креатин монохидрат
 • Повишава енергийния баланс в тялото
 • Подобрява възстановяването
 • Увеличава спортните постижения


Защо креатина е толкова популярен сред спортистите? Креатинът е съставна единица предимно на вашите мускулни тъкани и влакна. Той взема активно участие  в производството на молекули АТФ. Може би не знаете, но точно  тези молекули са горивото, което мускулите Ви  използват по време на интензивно физическо натоварване. Колкото повече креатин се намира във вашите мускули, толкова повече АТФ се генерира. А по-голямото количество произведен АТФ, означава повече енергия за мускулите. Това ще Ви помогне да получите експлозивна мощ и повишена издържливост. Също така, креатина който CREATINE ETHYL ESTER Ви доставя, ще Ви помогне да се възстановявате по-бързо и ефективно.

Когато тренирате в мускулите се отделя млечна киселина, която причинява мускулна треска. Креатина има способността да ограничава това натрупване. Ето защо, приемайки CREATINE ETHYL ESTER, Вие ще сте защитени от мускулни болки след тренировката. Освен това, креатина  подобрява концентрацията и умствената дейност и повишава синтеза на протеини. С този продукт, Вие ще успеете да изградите масивна мускулна маса, която ще се запази дълго след тренировката. CREATINE ETHYL ESTER е решението за всеки атлет, който иска да подобри представянето си в залата!

Начин на употреба: Приемайте по 3-6 капсули преди тренировка. Не приемайте повече от 6 капсули дневно. Вземайте редовно този продукт в продължение на 4 седмици, след което направете почивка з апоне 4-6 седмици. Използвай в комбинация с въглехидрати ( гейнъри).

Разфасовка: 120 капсули

Състав:

nutrend-creatine-ethyl-ester-120-caps2

Дозировка
Доза 6 капсули
Дози в опаковка 20
Съставки
Алфа-липоева киселина 3.4 mg
Витамин В6 0.5 mg
Енергийна стойност 2,5 kcal
Креатин етил естер 500 mg
Протеини 0,6 g
4 Nutrend CREATINE ETHYL ESTER 120 капсули
НЕ ме подува, а в същото време ми дава невероятна сила!
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nutrend CREATINE ETHYL ESTER 120 капсули

 • Производител: Nutrend
 • Код на продукта: Nutrend CREATINE ETHYL ESTER 120 капсули
 • Наличност: В наличност
41.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359