Nutrend COMPRESS FEVER 120 капсулиNutrend COMPRESS FEVER 120 капсули1
Nutrend COMPRESS FEVER 120 капсули
90.00 лв
Nutrend COMPRESS FEVER 120 капсулиNutrend COMPRESS FEVER 120 капсули

Понякога, човек е склонен да опита  всяка диета и добавка за отслабване на пазара. Лошата новина е, че в повечето случаи единственото нещо, което олеква е портфейла Ви. А мисията да ядете по-малко, да се храните  здравословно, и да правите  повече физически упражнения се оказва изключително трудна. Тази концепция е просто  теория, която е вярна, но е дяволски трудно да се осъществи. Запознайте се с COMPRESS FEVER на Nutrend-фет бърнър за максимална стимулация на термогенния ефект, постигната само с одобрени субстанции. Включва революционни съставки и синергична комбинация от субстанции.  COMPRESS FEVER ускорява метаболизма, стимулира организма, увеличава термогенезата, подобрява усвояването на веществата и се бори с натрупаните мазнини.

Характеристики на продукта:

  • Термогенна формула с натурални съставки
  • Изгаря натрупаните излишни мазнини
  • Засилва метаболизма
  • Повишава термогенезата


COMPRESS FEVER съдържа зелен чай, който е  известен като антиоксидант, неутрализиращ  свободните радикали, които увреждат клетките. EGCG катехините,  открити в зеления чай увеличават  термогенезата (производство на топлинна енергия), ускоряват значително  метаболизма, и следователно помагат на организма да се изгаря  повече калории. Освен това, зеления  чай в COMPRESS FEVER предотвратява отлагането на мазнини,  и има способността да намалява  чувството на глад. Поради диуретичните си свойства,  зелен чай ще помогне на тялото,  да отдели  излишната вода. Зеленият чай  доказано регулира  въглехидратния метаболизъм, а също така поддържа  по-стабилни нивата  на кръвната захар.

Друга добре позната съставка в COMPRESS FEVER е екстракта от Гуарана. Това е  растение, съдържащо  вещество, подобно на кофеин -  guaranine. Guaranine  обаче  е по-лек,  и неговите ефекти продължават по-дълго, отколкото на кофеина. Това означава, че няма да чувствате  внезапен прилив на прекомерна енергия,  и няма да изпаднете в срив, в един по-късен етап. Гуарана, във формулата на COMPRESS FEVER насърчава мастните клетки да отделят  мазнините  в кръвния поток, така чете  да може да се транспортират  до мускулите за производство на енергия. Гуарана също така  е диуретик  и намалява  апетита. COMPRESS FEVER включва и екстракт от Йерба мате. Йерба  е вечнозелено растение, включващо в състава си кофеин и други антиоксиданти. Засилва действието на кофеина и зеления чай, оказва тонизиращо въздействие на тялото.

Формулата на COMPRESS FEVER съдържа и Citrus Aurantium, или горчив екстракт от портокалова кора. Това  е друга известна и  активна съставка, която е била използвана в продължение на хиляди години в традиционната китайска медицина като средство за подобряване  на общото здравословно състояние. Тази съставка  също има силен термогенен ефект, който помага на тялото да изгаря повече калории. COMPRESS FEVER е "далечен роднина" на  ефедрина, но е напълно законна и безопасна. Тя стимулира обмяната на веществата, и способността  на организма да гори  калории, но за разлика от ефедрина,  без неприятни странични ефекти като треперене, сърцебиене, и безсъние.

Начин на употреба: Приемайте по 3 капсули сутрин (30 минути преди закуска) и 3 на обяд (30 минути преди обяд). Препоръчваме употреба в продължение на 3 седмици, последвани от 1 седмица почивка. След това още 3 седмици употреба. Не препоръчваме използването на продукта следобед и вечер поради стимулиращия му ефект.

Разфасовка: 120 капсули

Напишете отзив

    Лош           Добър

Nutrend COMPRESS FEVER 120 капсули

  • Производител: Nutrend
  • Код на продукта: Nutrend COMPRESS FEVER 120 капсули
  • Наличност: В наличност
  • 90.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359