NOW Витамин D-5000 IU 240 дражетаNOW3731
NOW Витамин D-5000 IU 240 дражета
63.00 лв
product header
NOW Витамин D-5000 IU 240 дражетаNOW373

Витамин Д регулира нивата на калций в кръвта и да се грижи за костната плътност. Витамин Д се използва   за зарастване на рани и язви, лечение на рахит, рани и мускулна дистрофия.

Дефицитът на Витамин Д, може да причини различни  заболявания на костите и отслабване на мускулите. Витамин Д  е важен също така и за  имунната система. Дефицитът му се свързва с повишен риск от  инфекции, настинки,  кародиологични заболявания, множествена склероза, ревматичен артрит, дори и ракови заболявания. Този витамин стимулира здравето на  имунната система, като подпомага  добрите бактерии в организма да се грижат за унищожаването на лошите. Без достатъчно Витамин Д, организмът е податлив на инфекции и по-трудно се бори с възпаленията.

Безспорно, най – важната функция на витамин Д е да регулира концентрацията на калций и фосфати в кръвта.  Работейки  заедно с калция и фосфора, витамин Д осигурява  тяхната абсорбация от вътрешните стени, и поддържа необходимите им нива във вашия организъм. Витамин Д понижава  риска от развитие на множествена склероза, тъй като поддържа нормалното  функциониране на мозъка в по-зряла възраст. С това се обяснява и способността му, да предпазва  от депресия и други психични проблеми. Осигурете си необходимото количество от този важен витамин, чрез продукта Vitamin D!

Други положителни ефекти са стимулирането на протеиновият синтез, производството на енергия и формирането на мускулната тъкан. Това е изключително важен витамин за мускулната тъкан.

Витамин Д ползи:

 

  • заздравява ставите
  • подобрено усвояване на калций
  • против остеопороза

 

 

Употреба: Едно драже сутрин с храна

 

 

Разфасовка: 240 дражета

 

 

Състав:

 

 

 
Доза 1 драже  
Дози в опаковка 240  
Витамин Д 5000 IU 1250%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

 


Код: NOW373

 

 

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Витамин D-5000 IU 240 дражета

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW373
  • Наличност: В наличност
63.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359