NOW Vitamin C-500 RH 250 таблеткиNOW Vitamin C-500 RH 250 таблетки1
NOW Vitamin C-500 RH 250 таблетки
45.00 лв
product header
NOW Vitamin C-500 RH 250 таблеткиNOW Vitamin C-500 RH 250 таблетки

Грижата за здравето винаги трябва да е на първо място! Когато става въпрос за стимулиране на имунната система и за антиоксидантна защита, може да разчитате на продукта Vitamin C-500 RH  на  Now Foods. Тази хранителна добавка съдържа важния имуномодулиращ витамин С, и е допълнително обогатена с шипка на прах – растение, което е естествен източник на витамин С. Заедно, тези две съставки правят Vitamin C-500 RH, перфектния продукт, за поддържане на вашето добро здравословно състояние. И за да е още по – ефективен, продукта предлага удължено освобождаване на своите съставки, за да бъдете защитени през целия ден.
 

С Vitamin C-500 RH, Вие получавате:

  • Стимулиране на имунната система
  • По – голяма устойчивост на бактерии и вируси
  • Цялостно подобряване на здравословното състояние
  • Антиоксидантна защита


Шипките  са сладки на вкус плодове, които са изключително  богати на витамин С и съдържат катехини, растителни стероли и антоцианини,  защитаващи  организма от заболявания като рак  Витамин С, известен още като аскорбинова киселина, е мощен антиоксидант, който подсилва имунната система, действа като антихистамин и помага при усвояването на желязо. Плодове от шипка и витамин С, са специално комбинирани във формулата на  Vitamin C-500 RH, за да бъде продукта още по – ефективен за вашето здраве.

Както споменахме, шипките  съдържат  катехини. Това са естествени антиоксиданти, които помагат  за предпазване  от сърдечно-съдови заболявания. Витамин С  във формулата на Vitamin C-500 RH, повишава допълнително тези свойства на кетахините, чрез подобряване на функцията на кръвоносните съдове. Витамин С също така укрепва имунната система чрез стимулиране и увеличаване на белите  кръвни клетки. Благодарение на своите  съставки, Vitamin C-500 RH повишава защитните сили на организма Ви, и осигурява атиоксидантна защита.

Начин на употреба: Приемайте 1 таблетка от продукта, 1-3 пъти на ден, за предпочитане по време на хранене.

Състав:

c 500 rh състав

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Vitamin C-500 RH 250 таблетки

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW Vitamin C-500 RH 250 таблетки
  • Наличност: В наличност
45.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359