NOW Витамин C-1000 No TR 250 таблеткиNOW6871
NOW Витамин C-1000 No TR 250 таблетки
65.00 лв
product header
NOW Витамин C-1000 No TR 250 таблеткиNOW687

Витамин С, известен също като аскорбинова киселина е най – консумирания  витамин. Това е витамин, който е широко изследван и ползите от него са доста, и невероятни. Поради факта, че тялото Ви не може да произвежда витамин С, трябва да го приемате от външен източник. За тази цел, подходящ е продукта Витамин C-1000 No TR на NOW Foods. Когато става въпрос за вашето здраве, не бива да правите компромиси. Витамин C-1000 No TR ще Ви осигури антиоксидантно и имуностимулиращо действие. Благодарение на тези съставки, Витамин C-1000 NO TR  ще подобри цялостното Ви здравословно състояние.
 

Действие на Витамин C-1000 NO TR

  • Съдържа витамин С, екстракт от шипка и бифлаваноиди
  • Осигурява антиоксидантна защита
  • Подходящ за вегетарианци
  • Поддържа здравето на зъбите, венците и костите
  • Стимулира имунната система
  • Повишава устойчивостта
  • Подобрява цялостното здравословно състояние


Витамин С е от съществено значение за имунитетета, а също така за производството на колаген, който е основен структурен протеин, намиращ се в съединителната тъкан. Витамин С стимулира имунната Ви система и прави тялото Ви по – устойчиво на инфекции. Освен това, благодарение на витамин С, ще имате здрави зъби, кости и венци, а тялото Ви ще бъде в състояние да се възстановява много бързо. Освен че Ви помага в  борбата срещу бактерии, вируси и инфекции, витамин С също така действа като антихистамин, който намалява ефекта на обикновената настинка, която включва запушен нос, болки и възпаление.

Витамин С е изключително ефективен антиоксидант, който ще предпази тялото Ви от свободните радикали, причиняващи оксидативен стрес. Много често,  оксидативния  стрес води до тежки заболявания, включително и сърдечно – съдови. Освен това, свободните радикали са една от главните причини за появата на ракови заболявания. Витамин С също помага в усвояването на желязо. Витамина е разтворим във вода и се използва в много тъкани в организма. Това помага на тялото да абсорбира желязо, което е от съществено значение за синтеза на червените кръвни клетки.

Витамин С помага за понижаване на кръвното налягане и това намалява вероятността от сърдечно-съдови заболявания. Освен понижаване на кръвното налягане, витамин С също така гарантира, че кръвоносните съдове са добре разширени.  Както виждате, витамин С е от съществено значение за човешкото тяло. Ето защо е от съществено значение да го включите в диетата си. Направете това с продукта Витамин C-1000 NO TR.

Начин на употреба: Една доза сутрин с храната.

Разфасовка: 250 таблетки

Състав:

zsf2172

Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Витамин C-1000 No TR 250 таблетки

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW687
  • Наличност: В наличност
65.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359