NOW Витамин A & D 100 дражетаNOW3501
NOW Витамин A & D 100 дражета
18.00 лв
product header
NOW Витамин A & D 100 дражетаNOW350

Витамин A & D е продукт, който следва да подхрани Вашите кости и зъби. Според проведените изследвания неговата формула е в състояние да подсили Вашето зрение и същевременно да се погрижи оздравителни процеси на тялото Ви да бъдат ускорени. Учените също така считат, че този артикул е способен да подсили Вашата имунна система, както и да подпомогне тялото Ви да усвои по-лесно приетия калций.

Витамин A & D на практика съчетава силата на два витамина в неговата ефикасна формула. Това са витамините А и D. И двата са представители на мастноразтворимите витамини. Синергичното действие между тях позволява на формулата на Витамин A & D да Ви снабди с възможно най-добрите им свойства в един висококачествен природно-вдъхновен продукт.

Витамин A & D използва силата на витамин А, за да подпомогне възстановяването на Вашите тъкани. В естествен вид това вещество се среща под формата на ретинол и каротин. Науката познава и веществото бета-каротин, което е много по-развита и с по-добри биологични свойства формула на самия каротин. Спорд учените този витамин може да бъде много полезен на спортуващите личности.

Освен това Витамин A & D разчита на него, за да може да подпомогне Вашето зрение. Доказано е, че повече витамин A работи за по-добро зрение, а недостигът му може да доведе до точно обратния ефект, а именно – влошаването му. Проведените изследвания показват, че формулата на Витамин A & D може да подобри Вашата имунна система, както и да се постарае да подкрепи работата на лимфоцитите Ви.

Този продукт разчита на витамин D, за да Ви осигури следните негови възможности:

 

  • Регулация на усвояването на калция
  • Грижа това вещество да достигне по-лесно до Вашите кости
  • Избягване на по-малката костна плътност и сила и други


Начин на употреба: Едно драже с храната

Състав:

 

 

 

 

 

 

 

 

Доза 1 драже  
Дози в опаковка 100  
Витамин А (Retinyl Palmitate) 10000 ME 200%
Витамин Д 400 ME 100%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден


 


Код: NOW350

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Витамин A & D 100 дражета

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW350
  • Наличност: В наличност
18.00 лв
Бърза поръчка