NOW Ubiquinol CoQH-CF 60 дражетаNOW31451
NOW Ubiquinol CoQH-CF 60 дражета
85.00 лв
product header
NOW Ubiquinol CoQH-CF 60 дражетаNOW3145

Ако сте търсили  здравословна хранителна добавка за здравето на сърцето, съдържаща  коензим Q10, може да са се “сблъсквали“ с няколко други имена, свързани с това съединение, като например  убиквинол. За да се отстрани  объркването,  ще уточним, че  тези съединения са по същество едно и също нещо, с разликата че убиквинола всъщност се усвоява много по – добре. Запознайте се с продукта Ubiquinol на Now foods, който съдържа редуцирана форма на CoQ10 (Коензим Q10), отличаваща се  с по-висока биологична стойност. Може да се каже, че тази хранителна добавка  ключът към енергията, жизнеността и здравето на сърцето.

Ползи от приема на Ubiquinol:

 

  • Антиоксидантна защита
  • Грижа за сърдечно – съдовата система
  • Предпазване на нервната система
  • Понижаване на кръвното налягане
  • Противораково действие
  • Стимулиране на имунната система


Убиквинол  може да бъде полезен при  различни сърдечно-съдови заболявания. Сърцето  има висока степен на метаболизъм, така че  изисква голямо количество  CoQ10, тъй като последният  осигурява на сърцето   енергия. Доказано е, че ако е на лице сърдечно заболяване, възстановяването на нивата на  CoQ10 нива може да  помогне на сърдечния мускул  да функционира отново нормално.  Убиквинол  притежава способността да  презарежда  клетките които са загубили ефективност. Благодарение на това, той  значително подобрява производството на енергия в митохондриите, което може да пребори хроничната умора.

Подобно на сърдечно-съдовата система, имунната система е също е с  високи метаболитни нужди и следователно изисква достатъчни нива на CoQ10. Убиквинол стимулира имунитета, чрез увеличаване на активността на клетките на имунната система, макрофаги и гранулоцити. Това  спомага за противодействие на различни  инфекции и зарази. CoQ10 е мощен антиоксидант, които неутрализират свободните радикали. Оптимизирането на нивата  на CoQ10 в организма, чрез приема на Ubiquinol, може да бъде полезно допълнение при лечение на някои  заболявания, и значително да намали  увреждането  на тъкани и органи.

Начин на употреба: Приемайте по 1 драже дневно с храната

Състав:

 

 

Доза 1 драже  
Дози в опаковка 60  
Антиоксиданти
Ubiquinol (Kaneka QH®) (Reduced Form CoQ10) 100 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден


 

 

Код: NOW3145

 

Дозировка
Доза 1 драже
Дози в опаковка 60
Съставки
Убиквинол 100 мг
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Ubiquinol CoQH-CF 60 дражета

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW3145
  • Наличност: В наличност
85.00 лв
Бърза поръчка