NOW Tribulus Extreme 90 капсулиNOW22731
NOW Tribulus Extreme 90 капсули
70.00 лв
product header
NOW Tribulus Extreme 90 капсулиNOW2273

Тестостерона е анаболен хормон, чието повишено производство подпомага  протеиновия синтез и увеличава  задържането на азот в тялото. Също така, колкото повече тестостерон имате, толкова по-силни и издържливи ще бъдете. Благодарение на тестостерона, в тялото Ви се извършват анаболни промени. Всичко това е от полза на бодибилдърите и спортистите.

Ако търсите начин за безопасно повишаване производството на тестостерон в тялото си, вземете Tribulus Extreme на NOW Foods! Тази хранителна добавка е произведена  на основата на екстракт от билката Tribulus, с високо съдържание на сапонини. Tribulus Extreme ще стимулира синтеза на тестостерон и то по напълно естествен начин. Благодарение на този продукт, Вие ще изградите повече мускули, либидото Ви ще е повишено, а възстановяването Ви след тренировка ще става бързо и лесно.
 

Ползи от Трибулус терестрис

  • 1000 мг Трибулус на доза;
  • Повишава производството  на тестостерон;
  • Осигурява здраве за простатата;
  • Увеличава либидото;
  • Повишава мускулната  сила и издържливост;
  • Стимулира изграждането на мускули;
  • Редуцира  излишните мазнини.


Трибулус Терестрис е билка, известна още като ,,бабини зъби” . От дълбока древност, растението се   използва  като тоник и стимулатор на виталитета. Трибулус дължи свойствата си, на съдържащите се в него  стероидни сапонини, алкалоиди, флаваноиди и протодиосцин. Именно заради тези съставки, растението има способността да увеличава нивата на половите хормони по естествен път. Билката стимулира предния дял на хипофизата, в следствие на което се увеличава нивото на лутеинизиращия хормон, а в резултат на това се повишава количеството на  свободния тестостерон в тялото.

Трибулус може да се приеме като напълно безвреден аналог на стероидите използвани в медицината и спорта. Ето защо, продукта Tribulus Extreme има мощни анаболни свойства, без да причинява отрицателни ефекти. Спортистите почитат  билката трибулус, именно заради нейния  анаболен ефект. Благодарение на свойствата на растението, се увеличава протеиновия синтез, а заедно с това се изгарят излишните  мазнини.

Повишените нива на тестостерона, които се постигат чрес трибулус, водят до повишаване на силата и издръжливостта. Също така се ускоряват възстановителните процеси в организма, особено след интензивни тренировки. Трябва да се отбележи, че трибулус е мощен адаптоген, помагащ на тялото да преодолее бързо както  физическия, така и с умствения  стрес.

Растението трибулус увеличава енергичността и дори облекчава различни  депресивни състояния. Билката понижава нивата на лошия холестерол и триглицеридите в кръвта и регулира нивото на кръвната захар. Това превръща трибулус в отлична средство, за предпазване от диабет и сърдечно – съдови болести. С Tribulus Extreme можете да получите всичко това, без да се притеснявате за здравето си!

Начин на употреба: Периодът на полуразпад е 8 часа следователно дневният прием трябва да се раздели на два или три равни приема. Да се приема с храната. Да се приема около 6 седмици.

Опаковка: 90 капсули

Състав:

NOW-tribulus-extreme-90-vegan-caps-supp-800x800

 

 

Код: NOW2273

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 45
Съставки
Ашваганда 20 mg
Дамиана 30 mg
Епимедиум (разгонен козел) 20 mg
Зелен чай екстракт 30 mg
Мака 400 mg
Трибулус терестрис 1 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Tribulus Extreme 90 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW2273
  • Наличност: В наличност
70.00 лв
Бърза поръчка