NOW Serrazimes 20 000IU 90 капсулиNOW29541
NOW Serrazimes 20 000IU 90 капсули
52.00 лв
product header
NOW Serrazimes 20 000IU 90 капсулиNOW2954

Чували ли сте  за Serrapeptidase? Това  е високоефективен  протеолитичен (протеин-храносмилащ) ензим, първоначално открити в бактерии, намиращи се в червата на японската  копринена буба. Години на  изследвания показват, че този уникален ензим може да има огромен потенциал за насърчаване на здравето. Сега се запознайте с продукта на Now foods  -  Serrazimes® , който се отличава с новаторски, вегетарианско-приятелски източник на serrapeptidase. Serrazimes® съдържа протеолитичен бленд от ензими, чиито произход е от ядивните  гъби (плесен) Aspergillus oryzae иAspergillus melleus, и които ще Ви предоставят същите ползи, като тези добити от копринената буба.

Характеристики на продукта:

  • Подкрепя здравето на сърдечно – съдовата, кръвоносната и лимфната системи
  • Повишава имунната реакция на организма
  • Осигурява здраве за всички тъкани
  • Съдейства за разграждане на протеините


Serrazimes®  е формулиран така, че  да осигури комбинация от протеази които е доказано, че разрушават  вредните  протеинови субстрати по начин, подобен на serratiopeptidase.  Проведени са много проучвания върху този уникален продукт, и всички те са единодушни - Serrazimes® да подобряват здравето на сърдечно-съдовата система. Това е така, защото ензимите в продукта притежават способността   да разграждат прекомерните  количества фибрин, намиращи се в кръвоносната система. Фибрин е белтък, който произлиза  от фибриногена в кръвната плазма под действието на тромбина в процеса на кръвосъсирване. Фибринът  образува мрежа от тромбоцити (кръвни съсиреци,), което е много опасно за сърдечно – съдовата система.

Тази формула облагодетелства  и имунната Ви система. Serrazimes®  намалява симптомите и продължителността, дори  на обикновената настинка. Проучванията показват, че Serrazimes®  може да помогне за разпределяне на циркулиращите протеини, които се произвеждат от имунната система, поддържайки здравословна имунна  реакция. Ензимите в продукта могат също така  да допринесат,  за заздравяването на повредени  тъкани, и са особено полезни за лечение на навяхвания, счупвания, натъртвания и артритни симптоми.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула от продукта на ден.

Състав:

 

 

 
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 90  
Ензими
Serrazimes® 33 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден


 

 

Код: NOW2954

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
Serrazimes 33 мг
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Serrazimes 20 000IU 90 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW2954
  • Наличност: В наличност
52.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359