NOW Quercetin + Bromelain 120 капсулиNOW30701
NOW Quercetin + Bromelain 120 капсули
87.00 лв
product header
NOW Quercetin + Bromelain 120 капсулиNOW3070

ОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО. КУПИ ДОКАТО ИМА НАЛИЧНОСТИ!

Quercetin + Bromelain е продукт за засилване на Вашата имунна система. С негова помощ бихте могли да поддържате хистаминовите Ви нива в норма, както и да подкрепите организма Ви да се адаптира по-бързо и лесно към промяната, предизвикана от смяната в сезоните. Освен това формулата на Quercetin + Bromelain е създадена с възможност за употреба и от вегетарианци.

Продуктът се грижи да получите подкрепа за Вашата имунна система. Тази възможност на Quercetin + Bromelain го прави ценен артикул, защото по този начин Вие бихте могли да увеличите защитата на тялото Ви против редица разболявания, както и да го направите по-устойчиво на настинки и инфекции. Този продукт съдържа висококачествен кверцетин.

Действието на тази съставка е насочено към постигане на облекчаващ ефект на редица алергични симптоми. Учените считат, че това вещество може да бъде много полезно и в случай на астма. Освен това самият кверцетин е характерен със своите силни противовъзпалителни свойства. Така Quercetin + Bromelain има възможност да облекчи Вашите болки, а също така да подейства и при умора, увеличена възбуда и депресия.

Продуктът съдържа и бромелаин. С негова помощ Quercetin + Bromelain може да скъси нужното време, от което мускулатурата Ви се нуждае, за се възстанови. Тази съставка прави продукта ценен при схващания и други форми на мускулния дискомфорт, защото има възможност да облекчи тези състояния. Според проведените изследвания това вещество помага на Quercetin + Bromelain да:

  • Ускори разграждането на белтъчините
  • Засили възможността на продукта да подкрепи защитните сили на организма Ви
  • Увеличи адаптивните Ви способности


Quercetin + Bromelain е естествено средство за подпомагане на тялото Ви при смяната на сезоните. Имунната Ви система може да получи нужната подкрепа, за увеличаване на нейната функционалност. Така ще засилите естествената Ви защита и ще можете да се предпазите по-добре от редица вируси, болести, настинки и инфекции.

Quercetin + Bromelain е мощна комбинация от две силни съставки, които имат възможност да помогнат на здравословното Ви състояние.

Начин на употреба: 2 капсули 20мин. преди хранене, 2-3 пъти дневно.

Състав:

 
Доза 2 капсули  
Дози в опаковка 60  
Антиоксиданти
Кварцетин (Quercetin) 800 мг  
Ензими
Бромелаин (Bromelain) 200 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 60
Съставки
Бромелаин 200 mg
5 NOW Quercetin + Bromelain 120 капсули
Страхотен продукт, който е изключително важен за мен и моето семейство. За да успявате в каквото и да е, е необходимо да сте здрави, а за да сте здрави е необходимо, да имате силен имунитет и имунна система за това аз и моето семейство се доверяваме на NOW и този прекрасен продукт.
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Quercetin + Bromelain 120 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW3070
  • Наличност: В наличност
87.00 лв
Бърза поръчка